Haberler

Bayanlar Voleybol 2. Lig

Bayanlar Voleybol 2.Lig A Grubu temsilcisi Seramiksan evinde Yaşam Pınarım Karşıyaka'yı 3-0 yenerek, 3 puanı hanesine yazdırdı.
Karşılaşmayı Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Seramiksan Kulüp Başkanı...

Bayanlar Voleybol 2. Lig A Grubu temsilcisi Seramiksan evinde Yaşam Pınarım Karşıyaka'yı 3-0 yenerek, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmayı Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Seramiksan Kulüp Başkanı Bülent Erkul, Seramiksan Şirket Sahipleri Hakan ve Bilgehan Demirdöver protokol tribünde izledi.

Yedi Eylül Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Seramiksan ilk seti 25-21 kazandı. İkinci sete daha tutuk başlayan Kuğular Buket'in basit hatalarıyla seti zora soksa da Müge ve Aliona'nın etkili hücumlarıyla seti 26-24 kazandı ve setlerde skoru 2-0'a getirdi. Son sette taraftarının de desteğini arkasına alan Seramiksan rakibine şans tanımadı, son seti kuğular 25-22 ve maçı da 3-0 kazanarak önemli bir galibiyet imza attı. Seramiksan bu sezon ilk kez evinde set vermeden galibiyet yaşadı.

SALON: Yedi Eylül

HAKEMLER: Hakkı Demiralay, Güliz Onater

SERAMİKSAN: Müge, Beyza, Simge, Ayşe, Aliona, Buket, Pınar (L)

YAŞAM PINARIM KARŞIYAKA: Gizem, Biljana, Esra, Duygu, Gökçe, Zeynep, Bahanur (L)

SETLER: 25-21, 26-24, 25-22 - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Orhan Karşıyaka Turgutlu Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title