Haberler

Basketbol

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un kulüp başkan yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, "Erdemirspor olarak Fenerbahçe Ülker'i yenebilecek güçteyiz" dedi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemir spor'un kulüp başkan yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, "Erdemir spor olarak Fenerbahçe Ülker'i yenebilecek güçteyiz" dedi.

Yusuf Ziya Odabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Fenerbahçe Ülker ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını Erdemir Spor Salonu'nda sürdürdüklerini söyledi.

Yeni sezonun başarılarla geçmesini temenni eden Odabaş, şöyle konuştu:

"Takımımızın sonuna kadar destekçisiyiz. Taraftarımız ve yönetimimiz birlik, beraberlik içerisindedir. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Ülker ile sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Erdemir spor olarak Fenerbahçe Ülker'i yenebilecek güçteyiz. Hazırlıklarımıza bu yönde devam ediyoruz. İlk maçımızı kazanarak lige moralli girmek hedefindeyiz."

Odabaş, taraftarlardan maçta spor salonunu doldurarak takımlarına destek vermesini istedi.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı / Sinan Özmüş

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ZONGULDAK

Kaynak: AA / Spor

fenerbahçe ülker erdemirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title