Haberler

Fener'i Kurtaran Şoförün Yüzünde Saçma Kaldı

Güncelleme:

Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe'ye silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın yüzünde hâlâ saçma olduğunu ve hayatı boyunca bu saçmayla yaşayabileceğini söyledi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'a herhangi bir cerrahi müdahale gerekmediğini ve hastanın taburcu edilebilecek aşamaya geldiğini bildirdi.

KIRAN'IN SON DURUMU

Özlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şoför Kıran'ın sağlık durumunun bugün itibarıyla oldukça iyi olduğunu söyledi. Hastanın ilk olarak aktif kanama şikayetiyle hastaneye getirildiğini ifade eden Özlü, "Hastamıza acil servisimizde gerekli müdahale yapıldı ve kendisini yoğun bakıma aldık. Bir süre kendisini uyuttuk ve yoğun bakımda müdahalesi yapıldı. Daha sonra ise kendisini yoğun bakımdan servise aldık" dedi.

"TABURCU EDİLEBİLECEK AŞAMAYA GELDİ"

Özlü, Kıran'ı iki gündür serviste takip ettiklerini belirterek, "Herhangi bir cerrahi müdahale gerekmiyor ve hastamız şu an itibarıyla taburcu edilebilecek aşamaya geldi. Yemek yemesinde, içmesinde ve konuşmasında da sıkıntı yok. Morali de gayet yerinde" diye konuştu.

"YÜZÜNDE SAÇMA KALDI"

Kıran'ın yüz kemiklerinde hala saçma olduğunu dile getiren Özlü, "Kulak burun boğaz hekimlerimiz konuyu değerlendirdi. Herhangi bir cerrahi müdahale gerekmiyor. Hastamız bununla yaşayabilir. Parçalar ona zarar verecek yerde değil" ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Özlü, hastanın geldiği ilk günden itibaren tehlikeli bir tablosu olmadığını, zamanında müdahalenin de yüz güldüren bir sonuç çıkarttığını söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tevfik Özlü Fenerbahçe Ufuk Kıran Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (19)

Şunu anlamadım:

Madem Aziz hayatımızı şoföre borçluyuz diyor EEE götürsün istanbul Acıbadem''e en iyi şekilde tedavi ettirsin

67
0
yanıtYanıtla
KadirmobilWeb@haberler.com:

Abartmayin kursun degil sacma

7
55
yanıtYanıtla
jaki:

adamda bişey yokmuş abarttınız

5
42
yanıtYanıtla
fb1907Mobil-IOS:

Laz kafalilar

18
13
yanıtYanıtla
FB1907Mobil-IOS:

Hamsi canavarlari

17
8
yanıtYanıtla
Kemale Azerbaycan:

Allah kömeyi olsun! İnşaalah, o saçma hiç umurunda olmaz, yazılmış kadarının çizgilerini pozmaz. Men şexsi adıma çox sevindim. Hele bir o atöbüsü qurtaran diger bir adam da igidlik yapmış. Kolay gelsin, Türkiyede böyle qaranlığ olaylar baş vermesin hiç bir zaman. Türkiye qarışmasın, o zaman biz arka - dayaksızsız qalırız.

23
1
yanıtYanıtla
KasımmobilWeb@haberler.com:

Istersen bir saçmada senin yüzüne atsınlar bi bakalım ne olucak kardeşşşş

20
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kadir bey, ne kadar saçma fikirlisiniz? acaba kimden yanasınız. faillerden yana mı Allah''ın garibanı yaralıdan yana mı?

18
1
yanıtYanıtla
hakki:

ALLAH CC Şifa versin

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınayşe:

KINIYORUM bu yapılanları vicdansızlar bunu yapanlar sporada mafya bulaşmış

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title