Haberler

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'den birliktelik çağrısı

Güncelleme:

- Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'den birliktelik çağrısı Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez: "Süper Lig için sonuna kadar mücadele edeceğiz" TFF 1.

- Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez'den birliktelik çağrısı

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez:

"Süper Lig için sonuna kadar mücadele edeceğiz"

BALIKESİR - TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, tüm ilçeyi kenetlenmeye davet etti. Başkan Göçmez, "Süper Lig için sonuna kadar mücaedele edeceğiz" dedi.

Bandırmaspor'un bu sezon büyük bir başarı göstererek 62 puanla ligi 3. sırada bitirdiğini belirten Başkan Onur Göçmez, "Bandırmaspor 2021 - 2022 sezonunu üst lig olarak tarihinin en iyi performansını ve en iyi konumda tamamlamasıyla beraber, en iyi yılını yaşadı. Tarihe bu şekilde geçti. Bandırmaspor sezonu 62 puanla 3. sırada kapattı. Bandırmaspor en az gol yiyen ikinci takım oldu, Kenyy'i getirince eleştiriler almıştım, en çok gol atan 3. takımız. En çok galip gelen 3. takımız. Sarı ve kırmızı kart konusunda da ilk 10'a girmedik. Ligi bu şekilde tamamladık. Eyüp ile maçımız var pazar günü. Lig maçı başka play-off maçları başka. Sezonu üst sırada bitirdik ama bizim hedeflerimiz bitmedi. Bandırmaspor olarak süper lige çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Futbol maçları da taraftar çok etki yapıyor. Bandırmaspor taraftarı çok müthiş bir taraftar, bütün takımlar Bandırma'ya gelmeye çekiniyor. Maçlarda müthiş baskı kuruyor. Bu baskıyı pazar günü en üst seviyeye çıkartmak istiyoruz. Şu saat itibariyle kombine hariç 2 bin oldu. Kombinelerle beraber 2 bin 500 bilet satıldı. Biz hiçbir zaman 2 bin 500 bilet satmamışız. Bu bilet satışı da gösteriyor ki Cinçukuru efsanesi geri geliyor. Allah nasip eder kupayı alırsak, kutlamayı cinçukurunda yapmak istiyoruz. O yüzden Bandırma halkı kenetlenmeli, Gönen, Erdek, Manyas, Karacabey daha ismini sayamadığım çevre ilçelerin kenetkenmesi lazım. Biz eğer süper lige çıkarsak, İzmir'den Kocaeli'ye olan kısımda süper ligde olan tek takım oluruz. Bu gurur da Bandırma'nın oluyor" şeklinde konuştu.

"Mustafa Gürsel Bandırmaspor'u düşürse bile onunla devam ederim"

Başkan Onur Göçmez, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile devam edeceklerini vurgulayarak, "Biz bir çok teknik direktör ile çalıştık. Doğrusu şu; hedefi olan insanlarla devam etmekti. Mustafa hoca hem karakteri, hem davranışları ile bizim coğrafyamıza uygun birisi. Mustafa Hoca ile 10 ile 15 yıl devam etmek lazım. Kendisi gitmek ister o ayrı bir şey. Mustafa Gürsel hoca Bandırmasporu düşürse bile ben onunla devam ederim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title