Haberler

Balıkesirspor'da Yiğit Belirsizliği

Balıkesirspor'da pazar günü deplasmanda lider Adanaspor'la oynanacak zorlu maçın hazırlıkları yapılırken, geçen hafta Vartaş Elazığspor karşılaşmasında sakatlanan Yiğit Gökoğlan'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Balıkesirspor'da pazar günü deplasmanda lider Adanaspor'la oynanacak zorlu maçın hazırlıkları yapılırken, geçen hafta Vartaş Elazığspor karşılaşmasında sakatlanan Yiğit Gökoğlan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Fikret Yılmaz, omzundaki sakatlık yüzünden hafta başından bu yana takımdan ayrı düz koşu yapan Yiğit'i tamamen iyileşmeden sahaya sürmeyi düşünmezken, hırslı yapısıyla tanınan futbolcunun oynama konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Bu arada tedavisi devam eden Hüseyin Tok'un da Adana'da takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Kırmızı beyazlı ekibin Hırvat file bekçisi Vukovic, eski takımı Hajduk Split'in 105'üncü kuruluş yılını kutladı. Hajduk formasıyla poz veren Vukovic'i takım arkadaşları da yalnız bırakmadı. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Vukovic "Dünyanın en iyi kulübüne mutlu yıllar. Babam ve dedemin bu mesajı okuması dileğiyle" ifadesini kullandı. Bu arada Balıkesirspor yönetimi, Ankara'daki saldırıyı kınadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Alçakça düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden asker ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yiğit Gökoğlan Balıkesirspor Elazığspor Adanaspor Spor Haberler

title