Haberler

Bağcılar Belediyesi Zafer Turu düzenledi

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında 'Zafer Turu' adı altında bisiklet turu düzenlendi. Katılımcılar 5 kilometre pedal çevirdi ve ardından Bağcılar Meydanı'nda gösteri ve konserle eğlenceli dakikalar geçirdi.

BAĞCILAR Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen 'Zafer Turu'na katılan bisikletliler 5 kilometre pedal çevirdi. Bisiklet turunun ardından katılımcılar, Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen gösteri ve konserle eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bağcılar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında 'Zafer Turu' adı altında bisiklet turu düzenlendi. Bağcılar Belediyesi önünde toplanan bisiklet tutkunları 17.00'da hareket etti. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve milli bisikletçi Ahmet Örken'in de eşlik ettiği grup, Mahmutbey Caddesi, Birlik Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde 5 kilometrelik bir parkurda pedal çevirdi. 'Zafer Turu' Bağcılar Meydanı'nda sona erdi.

'ZAFER BAYRAMIMIZIN 101'İNCİ YILINI KUTLUYORUZ

Sürüşe başlamadan önce konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, 'Hem Bağcılar hem İstanbul hem de Türkiye'deki vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz. 30 Ağustos; çok önemli bir tarih, çok önemli bir sürecin, Türkiye Cumhuriyeti'nin başlangıç noktasında, çok ehemmiyetli bir dönemin var olduğu bir tarihtir. Bugün Zafer Bayramımızın 101'inci yılını kutluyoruz. 26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz, 9 Eylül tarihinde düşmanın denize dökülmesiyle İzmir'de son bulmuştu. İşte bu kutlu zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Başkumandanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı ilan etmesi sonucu her yıl coşkuyla ülkemizde kutluyoruz. Her yıl farklı etkinliklerle kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, bu sene bisiklet sürüşüyle yani bir Zafer Sürüşüyle kutlamış olacağız dedi.

YARIN DA ÜLKEMİZ İÇİN SAMSUN'DA YARIŞACAĞIM

Milli Bisikletçi Ahmet Örken ise, Böyle bir organizasyona ilk defa katılıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı adı altında, birçok uluslararası ve ulusal yarışlara katıldık. Fakat böyle bir organizasyona ilk kez katılıyorum. Bunun için çok heyecanlıyım. Böyle bir turu gerçekleştiren, destek veren başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yarın da Samsun'da olacağım tekrardan. Kurtuluş turu adı altında bir yarış düzenlenecek. Ulusal bir yarış. Burada da ülkemizi, takımımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Bisikletle bu farkındalığı oluşturmaya çalışıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla karşılamak adına böyle bir etkinlikte bulunuyoruz. Bunun için gerçekten çok heyecanlıyım diye konuştu.

'BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM

Zafer Turuna arkadaşları ile pedal çevirmek için gelen 10 yaşındaki Muhammet Enes, 'Biz spor yapmak, eğlenmek ve Zafer Bayramımızı kutlamak için buradayız. Bisikletle pedallayacağız ve meydana gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Otuz Ağustos Zafer Bayramı benim için çok güzel bir bayram şeklinde konuştu.

BAĞCILAR MEYDANI'NDA KONSER VERİLDİ

Zafer Turu'nun ardından kutlamalar Bağcılar Meydanı'nda devam etti. Davetliler, animasyon gösterisi, bisiklet akrobasi gösterimi ve Rüzgarlı Tepe grubunun verdiği konserle eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bağcılar Belediyesi Bağcılar Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title