Haberler

Aydın Gençlik ve Spor İlçe Müdürü görevlendirildi

Güncelleme:

Aydın Adnan Menderes Stadyumu yan sahalarında alkol içen şahısların faturası kesilen Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım'ın yerine Alirıza Mutlu Gürel görevlendirildi. Gürel'in ilk önceliği stadyum içerisindeki konteynerleri aktif hale getirmek olacak.

Aydın Adnan Menderes Stadyumu yan sahaları içerisinde akşam antrenmanı esnasında masa kurup alkol içen iki şahsın faturası, Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım'a kesilmişti. Olayın ardından, görevden alınan Müdür Yıldırım'ın yerine Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Alirıza Mutlu Gürel'i görevlendirdi.

Efeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak yeni görevine başlayan Gürel'in ilk önceliğinin stadyum içerisinde kurulan ve amatör spor kulüplerinin kullanımında olacak olan konteynerleri aktif hale getirmek olduğu öğrenildi. Daha sonra Müdür Gürel'in Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile Efeler'de yapılacak olan spor yatırımlarını koordine edip ilçeye yeni spor alanları kazandırmak olduğu ifade edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mithat Yıldırım Adnan Menderes Menderes Gençlik Efeler Aydın Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title