Haberler

    Avrupa'da 'Fırtına' Devam Edecek Mi?

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Trabzonspor, İtalyan devi Juventus'a konuk oluyor.

    MUHTEMEL 11'LER

    Gianluigi Buffon

    Martin Caceres

    Angelo Ogbonna

    Leonardo Bonucci

    Mauricio Isla

    Paul Pogba

    Andrea Pirlo

    Claudio Marchisio

    Federico Peluso

    Carlos Tevez

    Pablo Osvaldo

    Onur Kıvrak

    Jose Bosingwa

    Mustafa Yumlu

    Aykut Demir

    Kadir Keleş

    Didier Zokora

    Alexandru Bourceanu

    Olcan Adın

    Gustavo Colman

    Özer Hurmacı

    Emre Güral

    JUVENTUS

    TRABZONSPOR

    CEZALI - Yok

    CEZALI - Yok

    SAKAT - Giorgio Chiellini, Mirko Vucinic

    SAKAT - Florent Malouda, Sol Bamba, Soner Aydoğdu

    UZMANINDAN SKOR TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!

    TIKLA: BU OYUNCULARA DİKKAT!

    BU MAÇ VE DİĞER MAÇLAR HANGİ KANALDA?

    ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

    MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

    Trabzonspor, bu sezonda Avrupa kupalarında 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik aldı ve yenilmedi. Karadeniz ekibi böylece Avrupa Kupalarında 14 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

    Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda 23.02.2012 tarihinde PSV Eindhoven takımına deplasmanında 4-1 yenilmişti. Bordo-mavililer, Juventus karşısında da kaybetmezse Galatasaray'ın 1999-2000 ile 2000-2001 sezonları arasında yakaladığı Avrupa kupalarında 15 maçlık yenilmezlik serisine ortak olacak.

    Bordo-mavililer, Avrupa kupalarında bugüne kadar yaptığı 109 maçta 42 galibiyet, 38 mağlubiyet ve 29 beraberlik aldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 148 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 148 gol gördü.

    Karadeniz ekibi, İtalyan takımlarıyla yaptığı toplam 12 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. İtalya deplasmanındaki 6 maçta ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde eden bordo-mavili takım, özellikle 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Liginde İnter deplasmanında kazanarak adından söz ettirdi.

    Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu 6 puanla üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Juventus, 1976-77, 1989-90 ve 1992-93 sezonlarında UEFA Kupası'nda zafere ulaşmıştı.

    Serie A'da liderliğini sürdüren Juventus, ligde 16 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamış durumda.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Karadeniz Juventus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title