Haberler

    Aslan Rize'de Yara Aldı: 1-1

    Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamadı ve bir puana razı olarak zirve yarışında ağır yara aldı.

    Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta karşılaşmalarında Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray, rakibiyle 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı.

    Sarı-kırmızılı takım, lider Fenerbahçe'nin kazandığı haftada yaşadığı bu puan kaybıyla rakibinin 6 puan gerisine düştü.

    İlk yarıda sessiz geçti

    0 - 0

    2

    İsabetli şut

    4

    8

    İsabetsiz şut

    8

    2

    Korner

    8

    17

    Faul

    15

    1

    Sarı kart

    1

    0

    Kırmızı kart

    0

    %41

    Topla oynama

    %59

    Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun genel olarak temposu oldukça düşüktü ve iki takım da net pozisyon üretme konusunda güçlük çekti.

    11. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı serbest atışta, altı pas içinde oluşan karambolde, son anda Koray Altınay tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

    18'de Sneijder'in ara pasında hafif sol çaprazdan ceza alanına giren Burak Yılmaz'ın karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda kaleci Serkan Kırıntılı yatarak topa sahip oldu.

    26. dakikada Ali Adnan'ın uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Muslera üzerine doğru gelen topu kontrol etti.

    32. dakikada Ali Adnan'ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Muslera'yı geçen top direğin az farkla yanından auta çıktı.

    33. dakikada soldan ceza alanı son çizgisine inen Deniz Kadah'ın pasında kaleci Muslera altı pas içinde Kıvanç Karakaş'a gelmeden topu kontrol ederek tehlikeyi önledi.

    Kalan sürede sonuç değişmedi ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

    İkinci yarının detayları birazdan...

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Uğur Tütüneker

    Performans: 6/10

    Takımı ilk yarıda topa sahip olmakta zorlandı. İkinci yarıda yaptığı yerinde değişiklikler ise sonuç verdi. Ancak Deniz Kadah'ta 90 dakika boyunca ısrar etmesi ilginçti..

    Roberto Mancini

    Performans: 5/10

    Takımı maça tutuk başladı ve ilk yarıda vasat bir peformans ortaya koydular. İkinci yarıdaki hareketlenme ise yeterli olmadı. Genel olarak hücumda Drogba'nın ekiskliği fazlasıyla hissedildi.

    Kadroda değişiklikler Roberto Mancini, Rize'ye getirmediği Fildişi Sahilli oyuncu Didier Drogba'nın yerine Umut Bulut'a görev vererek, bu futbolcuyu Burak Yılmaz ile forvette oynattı. Rize'ye gelen diğer Fildişi Sahilli oyuncu Eboue 18 kişilik kadroda kendine yer bulamazken, Veysel Sarı ilk 11'de forma giydi. .

    Tribünler doldu Çaykur Rizespor taraftarları, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Yeni Rize Stadı'nın 15 bin 600 kapasiteli tribünlerinin güvenlik ve misafir takım tribünü için ayrılan bölümü dışındaki yerlerini dolduran yeşil-mavili taraftarlar, takımlarına zorlu maçta destek verdi. Kale arkasındaki misafir tribününde de iki bin civarında sarı-kırmızılı taraftar, Rize deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

    Rize'de 3 eksik Çaykur Rizespor'da, sakatlıkları nedeniyle Engin Baytar, Lomana Lualua ve Hurşut Meriç, Galatasaray karşısında forma giyemedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Wesley Sneijder Veysel Sarı Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title