Haberler

Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona hırs yaptı! Türk futbolcu için gemileri yaktılar

Güncelleme:

Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona, bir başka Türk futbolcu Kebir Ali Canpolat'ın peşine düştü. Katalan devi, Eintracht Frankfurt'un 17 yaş altı takımında forma giyen 16 yaşındaki futbolcunun transferini kısa süre içerisinde bitirmek istiyor.

Barcelona, Real Madrid'e kaptırdığı Arda Güler'in yerine 16 yaşındaki Kebir Ali Canpolat'ı transfer etmek istiyor. Eintracht Frankfurt'un 17 yaş altı takımında forma giyen futbolcu için Katalan devi; Chelsea, Inter, Ajax, Juventus, Liverpool ve PSG ile transfer yarışı verecek.

BARCELONA ELİNİ HIZLI TUTACAK

Alman basınında çıkan haberlere göre; Barcelona, Arda Güler'e imzayı attıramaması sonrası Kebir Ali Canpolat'ı kaçırmamak için elini hızlı tutacak. Katalan devi, kısa süre içerisinde 16 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

20 KEZ SKOR KATKISI YAPTI

Kebir Ali Canpolat, Eintracht Frankfurt'un 17 yaş altı takımında sadece 17 maçta görev aldı. Genç yıldız, bu karşılaşmalarda 12 gol atıp 8 asist yaptı. Ayrıca Canpolat, Türkiye'nin 17 yaş altı takımlarında çıktığı 13 karşılaşmada ise 4 kez fileleri havalandırdı.

Arda Güler'i Real Madrid'e kaptıran Barcelona hırs yaptı! Türk futbolcu için gemileri yaktılar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eintracht Frankfurt Ali Canpolat Real Madrid Arda Güler Barcelona Frankfurt Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Anonim:

Bu nasıl Türk .d

24
31
yanıtYanıtla
mehmet şirin:

KAŞLARINA BAK ANLARSINNNN

yanıt16
yanıt23
mehmet şirin:

GÖZÜNE KAŞINA BAK ANLARSIN NASIL TÜRK OLDUĞUNU

32
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title