Haberler

Arda Güler'den canlı yayında Ferdi'ye soru soran muhabire bomba tepki: Anlıyor ağabey ya!

Güncelleme:

Finalde Başakşehir'i mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası Arda Güler'in Ferdi Kadıoğlu için dedikleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Arda Güler, kulüp televizyonuna röportaj veren Ferdi Kadıoğlu'na muhabirin İngilizce soru sorması üzerine, "Anlıyor Türkçe ağabey ya!" dedi.

İzmir'de oynanan Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i yenerek zafere ulaşan Fenerbahçe'de futbolcular büyük mutluluk yaşadı. Sarı-lacivertlilerin iki yıldızı Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu'nun canlı yayındaki halleri sosyal medyada gündem oldu.

"ANLIYOR TÜRKÇE AĞABEY YA!"

Karşılaşmanın ardından kulüp televizyonu FB TV'de muhabir Ferdi Kadıoğlu'na İngilizce soru sordu. Bunun üzerine Arda Güler araya girerek, "Anlıyor Türkçe ağabey ya!" diyerek güldü.

"ARDA'YI ÇOK SEVİYORUM"

Daha sonra röportaja Türkçe devam eden Ferdi Kadıoğlu, "Çok mutluyuz. Arda Güler ile beraber Ziraat Türkiye Kupası'nı aldık. Arda'yı çok seviyorum, çok iyi oyuncu." dedi. Arda Güler ise Ferdi'nin sözleri sonrası, "Ben de Ferdi ağabeyi seviyorum, çok iyi oyuncu. Onunla beraber oynamaktan keyif alıyorum." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Türkiye Kupası Ferdi Kadıoğlu Arda Güler Fenerbahçe Başakşehir Kadıoğlu Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Mehmet Alper Hakan:

şampiyonluğu yine alamadınız. neyin mutluluğu bu. insan biraz utanır be.

14
45
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

alınlarının teriyle aldılar kupayı utanacak ne var bunda cincon gibi ne ağladılar nede çaldılar milletin hakkınıı

yanıt11
yanıt9
fehri mehri:

28 kez ligi almışız. yeter. sen, cumhuriyetle birlikte 1923 yılında kurulmuş olan tff'nin, 1923'den günümüze, tr çapında düzenlediği ve hala düzenlemekte olduğu bir lig organizasyonunun 100. yılında futbol şampiyonu olduğunu iddia ediyorsan, o organizasyonun en çok şampiyon olan takımı olan fb..

yanıt6
yanıt0
ercan gurbhetchi:

9 yıl sonra kupa kazanınca fb Türkçeyi söktü:)))

11
32
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title