Haberler

Arada uçurum var! Ülke puanına hangi takımın ne kadar katkı sağladığı belli oldu

Güncelleme:

Türkiye'nin UEFA Ülke Sıralaması'nda 9. sırayı garantilemesinin ardından ülke puanına hangi takımın ne kadar katkı sağladığı belirlendi. Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte Avrupa'da temsilcimiz kalmadı. Ülke puanına en çok katkı sağlayan takım 14 puanla Fenerbahçe oldu. Galatasaray 8 puan, Beşiktaş 3 puan ve Adana Demirspor ise 2.5 puan katkı sağladı.

Dün akşam oynanan ve Avrupa'daki son temsilcimiz Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nden elenmesiyle birlikte Avrupa'da yoluna devam eden takımımız kalmadı.

KİM NE KADAR KATKI SAĞLADI?

Yılı UEFA Ülke Sıralaması'nda 9. bitiren Türkiye'de ülke puanına hangi takımın ne kadar katkı sağladığı da ortaya çıktı.

İşte puanlar;

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Adana Demirspor Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Türkiye Adana Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Veysel null:

fenerin rakipleri kolay ondan dolayı rahat ilerliyor. yoksa herkes de biliyor ki 1. GS 2. FB 3. bjk dir

53
115
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

ISPARTA PRAG DA MI ZOR.PARDON SPARTA :))

yanıt85
yanıt33
Veysel null:

FB şampiyonlar Ligi'nde olsaydı bjk gibi koca bi sıfır puan alarak fark yiye yiye elenirdi.. bunu akıl ve mantık sahibi herkes bilir..

yanıt47
yanıt78
Veysel null:

Prag maçında sağ bek de sol bek de yoktu Kamil ondan dolayı elendi

yanıt21
yanıt44
Veysel null:

hem Prag maçında gayet iyi gidiyordu takım sağ bek de sol bek de olmamasına rağmen. hakem haksızlık yaptı. barış Alper in ayağına bastılar rakibe kırmızı vermedi aynı pozisyon Kaan Ayhan yaşadı Kaan a kırmızı verdi öyle maç gitti. yoksa maç 1-1 gidiyordu kırmızı olduğu için 4-1 e gitti

yanıt16
yanıt35
Adam olacak çocuk:

Köyferans Ligi'nde oynadıkları takımın adını yazamazlar..Bırak yazmayı doğru telâfuz bile edemezler..Ben bı tek Olimpiakosu biliyodum ona da elendiler..Galatasaray a karşı 4 maçtır isabetli şut dahi atamadılar 1959 öncesi şampiyonluklar defterini açma zamanı geldi..

31
41
yanıtYanıtla
İnsan Doktoru:

Rakamlar belli boş yapma fb ayarlamıyor puanları. Tebrik etmeyi bir öğrenemedik. Ülke puanı diyoruz adamlar ne yarıştırıyor. Niyetinizi açık ediyorsunuz işte ofsayta düşüyorsunuz.

yanıt14
yanıt6
İbrahim Coşkun:

En büyük fener yani

37
17
yanıtYanıtla
İsmail ünlü:

Bir Galatasaraylı olarak, Türkiye’nin ülke puanına yaptığı katkıdan dolayı Fenerbahçe’ye teşekkür ederim.

26
5
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

BİR FENERBAHÇE Lİ OLARAK: SİZE KATKI OLACAKSA HARAM OLSUN.TÜM TÜRK TAKIMLARINA HELAL OLSUN.CİNCON HARİÇ....

yanıt6
yanıt16
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title