Haberler

    Andreas Beck, Beşiktaş'a Zaferi Getirecek Formülü Anlattı

    Bayern Münih'i yakından tanıyan Stuttgart'lı Andreas Beck, eski takımına zaferi getirecek formülü anlattı.

    Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılan ve Almanya'daki eski takımı Stuttgart'ın yolunu tutan Andreas Beck, Siyah-Beyazlılar'ın, Bayern Münih'le deplasmanda oynayacağı maç öncesi önemli tespitlerde bulundu.
    İşte Beck'in yaptığı açıklamalar:
    "Bayern Münih gerçekten çok iyi bir takım. Almanya Ligi'nde en yakın rakibi Leipzig'e büyük fark atmış durumda. Gerçekten yükselen bir form grafikleri var. Onları yenmeniz için genelde kötü günlerinde olmaları gerek. Son derece istikrarlı bir kulüp. Kadrodaki her oyuncu çok büyük yıldız ve her maça farklı 11'lerle çıkabiliyorlar. Ancak yenilmeyecek bir takım değil. Biz Stuttgart olarak onlara karşı oynadık ve şanssız bir golle sadece 1-0 yenildik."
    'Umutlar asla tükenmemeli'
    "Beşiktaş, Bayern'e karşı geri çekilmeyecektir. Quaresma ve Babel gibi isimleri durdurmak kolay değil. Mücadele gücü yüksek bir maç izleyeceğiz. Bayern gol atmak için oynayacak ve savunmada verecekleri açıkların fırsata çevrilmesi gerekiyor. Münih'te kazanmak harika, beraberlik çok iyi olur. Bayern karşısında alınacak 1 ya da gollü 2 farklı yenilgi bile umutları tüketmemeli. İstanbul'daki çılgınca destek, Beşiktaş'ı çok farklı bir yere taşıyabilir."
    'Kesinlikle hafife almayın'
    "Eğer Münih'te ilk golü Beşiktaş atarsa, baskıyı daha fazla hisseden Bayern Münih'in büyük şok yaşayacağını düşünüyorum. Türkiye'de ve Almanya'da bazıları, Bayern Münih'in bu maçı çok rahat kazanacağını düşünüyor. 5 ya da 6 gol atacağını düşünenler bile var. Ancak yanılıyorlar. Beşiktaş'ı kesinlikle hafife almayın. Beşiktaş'ın çok tecrübeli oyuncuları var. Korkmadan oynayacaklar ve başa baş mücadele edecekler. Bunu da herkes Allianz Arena'da görecek."
    'Büyük maçları oynamayı biliyor'
    "Ancelotti'nin gitmesi ve Heynckes'in gelmesiyle Bayern'de önemli değişiklikler yaşandı. Heynckes, Almanya'da efsane bir isim. Takım onun gelişiyle rahatladı ve daha güvenli oynamaya başladı. Oyuncuları nasıl toparlayacağını iyi biliyor. Beşiktaş'ın, Bayern'e karşı en önemli avantajlarından biri, büyük maçları oynamayı bilmesi. Çünkü Beşiktaş, gününde olduğunda bu arenada nasıl bir takım olduğunu defalarca kanıtladı."
    'Bir kişiye değil takıma odaklanılmalı'
    "Rakibin hangi oyuncusunun daha tehlikeli olduğunu söylemek zor. Roberto Lewandowski elbette çok önemli bir gol silahı ancak onun yanı sıra Coman, Ribery, Robben, Tolisso, Vidal, Hummels ve Boateng de çok büyük yıldızlar. Bu yüzden tek bir kişiye değil, takıma odaklanmak, Beşiktaş için avantaj olacaktır. Eğer rakip Barcelona olsaydı, tüm gözler Messi'ye odaklanacaktı. Ancak, bu diğerlerine karşı konsantrasyon kaybı yaşatırdı. Bence bütün takıma konsantre olmak daha iyi bir şey."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bayern Münih Almanya Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Bakmadan Geçme

    Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title