Haberler

Akhisar Belediyespor'da, Antalyaspor Hazırlıkları

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve yarın akşam havayolu ile Manisa'ya gelecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, iptal edilen Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve yarın akşam havayolu ile Manisa'ya gelecek. Maç günü için Manisa'da Oreko Otel'de konaklayacak Akhisar kafilesi buradan 9 Ocak Çarşamba günü saat 19.00 da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak karşılaşmaya geçecek.

Medical Park Antalyaspor, karşılaşmasından mutlak 3 puan bekleyen yeşil-siyahlılar, ikinci devreye moralli bir başlangıç yapmak istiyor. Antalya maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün Antalya kampımızın son günü. Yarın Manisa'ya hareket edecek maç saatini bekleyeceğiz. Transfer çalışmalarına artık sona geliyoruz, yönetime sunduğumuz isimler ile gizli görüşmeler devam ediyor, kısa süre içerisinde anlaşılan isimleri kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

KARŞILAŞMA 16. DAKİKADAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

9 Aralık 2012 günü, karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya tarafından, hava muhalefeti nedeniyle 16. dakikada iptal edilen maçın yine 16. dakikadan itibaren başlayacağı bildirildi. Maç haftası sarı kart cezalısı durumunda bulunan ve esame listesinde yer almayan Akhisar Belediyesporlu oyuncular Emin Aladağ ve Mustafa Aşan'ın Merisn İdmanyurdu ile yapılan karşılaşmada cezaları çektiklerinden dolayı bu karşılaşmada yer alabilecek. Öte yandan karşılaşmanın yine aynı hakemi Özgür Yankaya ve yardımcılarının görev yapacağı bildirildi.

Öte yandan Akhisar Belediyespor yollarını ayırdıkları Hakan Ateş, Lima, Mehmet Yılmaz ve Mert Kaytankaş'ın bu karşılaşmada yer alması beklenmiyor.

Maçın biletlerinin 1 TL'den satışa sunan yeşil-siyahlı yönetim, taraftarın büyük ilgi göstermesi ardından tüm Anadolu takımları maçlarında biletlerin 1 TL olacağını bildirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Akhisar Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title