Haberler

Akhisar Belediyespor Bursaspor'a Diş Geçiremedi

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Akhisar Belediyespor, 2 farkla öne geçtiği maçta skoru koruyamayarak Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar Belediyespor, 2 farkla öne geçtiği maçta skoru koruyamayarak Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Tempolu iyi maç olacağı başından belliydi. Her iki takımda iyi mücadelesi ve attıkları 2 gol vardı. 2-0'lık skoru ne olursa olsun korumamız lazımdı. Bizim yaptığımız hataları çok iyi değerlendirmemiz lazım. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, daha da iyi olacağına inanıyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum" dedi.

Hamzaoğlu, zor mücadele olacağını bildiklerini, savunma ağırlıklı oyuncularla sahaya çıkmayı uygun gördüklerini vurguladı.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu İbrahima Sonko, ilk kez bir maçta 2-0 öne geçtiklerini hatırlatarak, arka arkaya yedikleri 2 gol için ise üzgün olduklarını söyledi. Sonko, geçen haftalara göre iyi gelişme katettiklerini de sözlerine ekledi.

Akhisar Belediyesporlu bir diğer oyuncu Mert Kaytankaş ise galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirterek, hatalarını görerek düzelteceklerini ifade etti.

SAĞLAM: "BEKLEMEDİĞİMİZ 2 PUANI KAYBETTİK"

Maça iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "İlk devrenin son bölümünde oyunun hakimiyetini ele geçirdik. Birçok pozisyon yakaladık ama pozisyonları gole çeviremedik. İkinci yarıda golden sonra iyi oynayamadık daha sonra 2-2'yi bulduk ve arkasından bastırdık fakat maçı kendi lehimize çeviremedik. İyi bir oyun olmadı. Bugün sevindirici olan tek şey maçı 2-0'dan getirip 2-2 bitirerek 1 puan almamız oldu. Bize yakışmayan bir oyun oldu. Son 5-6 haftalık bölümde Kasımpaşa maçı hariç, bir istikrar yakalamıştık ama maalesef bugünkü oyun bu dönemin en kötü oyunu oldu. Burada beklemediğimiz 2 puanı kaybettik. Akhisar Belediyespor takımı, karşısında kazanmayı uman bir takım bulduğu zaman kontraataklarla golü bulan iyi bir takım. Geri düştüğünüz zaman, gol yediğinizde pozisyonlar verebiliyorsunuz. Burada istemediğimiz puan kaybı yaşadık. Artık önümüze bakacağız. Akhisar Belediyespor'a da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor maçını geride bıraktıklarını ve artık salı günü oynayacakları Nazilli Belediyespor maçını düşünmeye başlayacaklarını kaydeden Sağlam, "Salı günü de karşımızda çok farklı bir grup olmayacak. Çok iştahlı bir takımı karşımızda bulacağız. Burada yaptığımız hataları düzelterek benzer hataları yapmamaya çalışacağız" diye konuştu.

Bursasporlu futbolcu Hakan Aslantaş, karşılarında beklemedikleri bir Akhisar Belediyespor bulduklarını belirterek, galip gelmek istediklerini fakat başaramadıklarını söyledi. Arslantaş, Akhisar'ın iyi mücadele ettiğini ifade ederek, kendilerinin ise Bursaspor'a yakışmayan bir mücadele sergilediklerini dile getirdi.

Bursasporlu bir diğer oyuncu Musa Çağıran ise maçın 35. dakikasına kadar iyi mücadele eden tarafın Akhisar Belediyespor olduğunu, maçı 2-2'ye getirdikten sonra 3. golü de bulabileceklerini fakat şanssız olduklarını belirtti. Çağıran, bugün iyi mücadele edemediklerini vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title