Haberler

Ajax, Barcelona'lı Luiz Suarez'i kadrosuna katmak istiyor

Güncelleme:

Hollanda ekibi Ajax, Barcelona'da forma giyen eski yıldızı Luis Suarez'i transfer etmeyi planlıyor. Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars'ın bu transfer için Barcelona'nın kapısını çaldığı öğrenildi.

Ajax, eski oyuncusu Luis Suarez'i 9 yıl sonra tekrar geri alabilmek için harekete geçti.

Hollanda'dan Voetbal International ve De Telegraaf'ın haberlerine göre; Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars, Luis Suarez'in transferi için Barcelona'dan mevkidaşı Eric Abidal ile görüştüğü ifade edildi. 33 yaşına gelen Luis Suarez'in genç takımlarına hem tecrübe hem liderlik hem de kalite katacağını düşünen Overmars, bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

Bu yaz Quincy Promes, Antony ve Mohammed Kudus için önemli bir bonservis harcaması yapan Barça'nın, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Suarez'i uygun bir ücret karşılığı transfer etmek istediği vurgulandı.

139 MAÇTA 150 GOLE KATKI YAPMIŞTI

Transferin önündeki en büyük engelinse Suarez'in Barcelona'dan yıllık net maaşı olan 6 milyon euro olduğu bilgisi verildi. Luis Suarez, Ajax formasıyla çıktığı 139 Eredivisie maçında 91 gol atıp 59 asist yapmıştı.

(Kaynak: Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Luis Suarez Hollanda Haberler

500

Yorumlar (7)

Kamil:

Oha Suarez ne ara 33 olmuş. 2 sene Ajax''ta oynar sakatlanır sonra 35''nde kronik sakat olarak FB GS BJK de. AHAHAHAHAHAHA

3
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Suarez giderse iyice vasat takım olur greizman branwater defans hattı tam fiyasko zaten oraya mutlaka çağlar alınması gerek orta sahayı toplayacak doğru dürüst pas yapacak adam yok vidal ne ya

0
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

8 taşın dökulen yildizlarunu kimse almaduydu looo, pehhh

1
0
yanıtYanıtla
Ali koç:

İstedim fbyi tercih edecektir

0
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

herkesin kendi hayati ister barcada kalir ister baska takima gider isrersede eski takimina gider

0
0
yanıtYanıtla
Sercan:

''Bu yaz Quincy Promes, Antony ve Mohammed Kudus için önemli bir bonservis harcaması yapan Barça''nın'' diye başlayan cümlede Barça''nın yerine Ajax''ın yazılması gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Faşistliğinin kurbanı oldu barcelona

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title