Haberler

Adanaspor'da Tempo Arttı

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına günde çift idmanla devam ediyor.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına günde çift idmanla devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon istediği başarıyı elde edemeyen turuncu beyazlı ekip, Bolu'nun Karacasu Beldesi'ndeki Termal Otel'de kampını sürdürüyor. Teknik direktör Levent Eriş önderliğinde günde çift idman yaparak lige hazırlanan takımda, yeni transferlerin performansı göz dolduruyor. Sabah idmanına düz koşu ile başlayan takım, daha sonra topla çalıştı. Yarı sahada maç yapan takımda futbolcuların istekli olduğu görüldü. Teknik direktör Levent Eriş, antrenman sırasında sık sık yardımcılarıyla şakalaşırken, oyuncularla da sürekli sohbet etti.

FATİH ŞEN: "KEMİK KADROMUZU KORUDUK"

Yaklaşık 1,5 saat süren idman sonrası açıklamalarda bulunan Adanasporlu futbolcu Fatih Şen, "Kamp takımımız açısından iyi gidiyor. Belki transfer yönünden pek şatafatlı bir dönem geçirmiyoruz ama bizim diğer takımlara göre bir avantajımız olduğunu düşünüyorum. Takımımız oturmuş bir takım. Çok fazla değiştirmedik ve kemik kadromuzu koruduk. Önemli oyuncularımız takımda duruyor. Bunun da bize lig başladığında avantaj sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Ligin en iyi teknik direktörü ile çalıştıklarını ifade eden Şen, şöyle konuştu:

"Bizim takım olarak bu yıl ki hedefimiz her takımın olduğun gibi iyi işler becerebilmek. İlk 6'ya giren takımların bu ligde şampiyonluk şansı olabiliyor. Bizim de en kötü ihtimalle Play-off hedefimiz var. Ama biz bu ligin en iyi teknik direktörlerinden biri ile çalışıyoruz. Geçen seneden kemik kadromuzu koruduk. Bunun bize avantaj getireceğini düşünüyorum. Biz her maça final havasında bakıyoruz. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp sonrasını beklemek istiyoruz." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Şen Adanaspor Karacasu Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title