Haberler

Konyaspor, Galatasaray'a ihtar çekti: Paramızı alamazsak dava açacağız

Güncelleme:

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı'nın transferi nedeniyle alacaklarının olduğunu ve bu sebeple Galatasaray'a ihtar çektiklerini belirtti. Korkmaz, alacaklarını alamazlarsa dava açacaklarını söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Başkanı Ömer Korkmaz, Abdülkerim Bardakcı transferinden dolayı alacakları olduğunu ve Galatasaray'a ihtar çektiklerini söyledi.

KonTV'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Korkmaz, Abdülkerim Bardakcı transferinden dolayı alacakları olduğunu ve sarı-kırmızılılara ihtar çektiklerini söyledi.

"PARAMIZI ALAMAZSAK DAVA AÇACAĞIZ"

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Korkmaz, "Galatasaray Kulübü'nden Abdülkerim Bardakcı transferinden kalan alacaklarımız var. Bundan dolayı ihtar çektik. Paramızı alamazsak dava açacağımızı belirttik" dedi.

2.8 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Süper Lig devi Galatasaray, yıldız futbolcu Abdülkerim Bardakcı'yı 2022 yılında 2.8 milyon euro bedelle yeşil-beyazlılardan transfer etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Bardakcı Ömer Korkmaz Galatasaray Konyaspor Ömer Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

YİĞİT TÜRKALP:

EDİ(E.T.) İLE BÜDÜ (D.Ö.) CİNCONU BATIRDI GALİBA.MENEJERLER FOS ÇIKTI.ZAHA-TETE BOŞ ÇIKTI....BETER OLUN.ETTİKLERİNİZİ BULUYORSUNUZ.

48
38
yanıtYanıtla
Ali Veli:

yaw bu dilan polat operasyonu sonrası çok acayip şeyler olmaya başladı. Zaten o operasyon sonrası e.t. uzun bir süre ortada görünmedi. şimdide transfer ücretleri ve futbolcu maaşları ödenemiyor haberleri çıkmaya başladı. hayırdır ne oldu gizli !! sponsorlar

25
8
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

balon patladı

13
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title