Haberler

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Lüksemburg maçı hazırlıkları başladı

Güncelleme:

A Milli Erkek Hentbol Takımı, EHF Erkekler EURO 2024 Elemelerinde deplasmanda Lüksemburg ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Konya'da başladı.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, EHF Erkekler EURO 2024 Elemelerinde deplasmanda Lüksemburg ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Konya'da başladı.

EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'taki 3. maçında 8 Mart'ta deplasmanda Lüksemburg ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın kamp hazırlık çalışmaları Konya'da başladı. Başanternör Okan Halay yönetiminde dün Konya'da kampa giren 23 kişilik A Milli Takımı, Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürüyor.

Okan Halay: "Cemalimizin yattığı yerde huzurlu olması için bu maçlardan galibiyetler almak istiyoruz"

A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay antrenmanda yaptığı değerlendirmede, "Yüreğimizdeki yaraları sarmak kolay değil. Ülke olarak çok zorlu günlerden geçiyoruz. Yaşanılan felaket sözlerle anlatılamayacak kadar büyük. Hentbol ailesi olarak Cemalimiz'i kaybetmek bizim için çok büyük bir kayıp. Vefat edenlere rahmet, sağ kurtulanlara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Dualarımız, o bölgede mücadele eden herkes için. Büyük Türk milletinin bu günlerin de üstesinden geleceğine inanıyorum ve hentbol ailesi olarak da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Toplum psikolojisinin düzelebilmesi için de hayatın akışının bir an önce başlaması gerekmekte olduğunu hepimiz biliyoruz. Milli takım olarak hedeflerimiz istikametinde tekrar çalışmaya başladık. Öncelikle psikolojik olarak kendimize gelmeye çalışacağız. Zamana ihtiyacımız var. Bu düşünceler istikametinde en erken zamanda Lüksemburg maçlarına hazır olmaya çalışacağız. Bu maçların önemini biliyoruz ve bir nebze olsun acılarımızı dindirmek, bir nebze olsun Cemalimiz'in yattığı yerde huzurlu olması için bu maçlardan galibiyetler almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Lüksemburg ile 2 maç

Milli Takımın gruptaki 3. maçı, Lüksemburg'da Ulusal D'coque Spor Merkezi'nde TSİ 21.00'da başlayacak. Milli Takım bu maçın ardından gruptaki 4. maçında yine Lüksemburg'u 12 Mart'ta Konya'da ağırlayacak. Konya Selçuklu Uluslararası Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.00'da başlayacak. 26 Nisan'da Portekiz ile ülkemizde karşılaşacak Milli Takım, gruptaki son maçını ise 30 Nisan tarihinde Kuzey Makedonya ile deplasmanda oynayacak.

A Milli Erkek Hentbol Takımı aday kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

"Mehmet Emre, Hüseyin Bereket, Taner Günay, Samet Kanberoğlu, Enis Harun Hacıoğlu, Baran Nalbantoğlu, Yakup Yaşar Simsar, Genco İlanç, Ali Emre Babacan, Danyel Kaya, Gökay Bilim, Eray Karakoç, Atakan Şirin, Halil İbrahim Öztürk, Can Çelebi, Ömür Pehlivan, Eyüp Arda Yıldız, Şevket Yağmuroğlu, Çetin Çelik, İlkan Keleşoğlu, Alper Aydın, Çağlayan Öztürk ve Tolga Durmaz" - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lüksemburg Konya Spor Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title