Haberler

    Galatasaray'da transfer bilmecesi! Sadece 6 gün kaldı

    Güncelleme:

    Transfer döneminin kapanmasına 6 gün kalmasına rağmen Falcao transferini hala bitiremeyen Galatasaray'ın tek sorunu bu değil. Kolombiyalı golcünün yanı sıra savunmaya takviye yapılması bekleniyor. Ayrıca Nagatomo takımdan ayrılırsa, Interli oyuncu Dalbert transfer etmeye çalışılacak. Bütün bunlar için ise sadece 6 gün var.

    Futbolda yaz transfer döneminin kapanmasına sadece 6 gün kaldı. Kulüpler 2 Eylül Pazartesi akşamına dek bütün transfer operasyonlarını bitirmek zorunda. Bu noktada en çok sorun yaşayan kulüplerin başında Galatasaray geliyor. Özellikle forvet ve defansta önemli sıkıntıları bulunan sarı kırmızılı kulübün yöneticileri, teknik heyetin bir an önce çözüm beklediği konular için büyük çaba harcıyor...

    FALCAO iŞiNiN HALA BiTMEMESi CAMiAYI ENDiŞELENDiRiYOR

    Sarı kırmızılı camiada bir aydır en önemli gündem maddesi Radamel Falcao... Kolombiyalı dünyaca ünlü golcünün kendisiyle anlaşma sağlanmasına rağmen Fransız ekibi Monaco'nun 5 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle rötar yapan transferin 1-2 gün içinde bitmesi bekleniyor. Bununla birlikte menajerlerin de transfer için 3,5 milyon euroya yakın komisyon bedeli istediği ifade edildi.

    SAVUNMA SADECE MARCAO VE LUYINDAMA iLE DEVAM EDEMEZ

    GalatasarayTeknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek olan takımında savunmaya mutlaka bir stoper takviyesi yapılmasını talep ediyor. Marcao-Luyindama ikilisine alternatif olabilecek bir futbolcu transfer etmelerinin şart olduğunu savunan tecrübeli çalıştırıcı, 2017'de Gençlerbirliği'nden alınan Ahmet Çalık'ın bu bölgede yetersiz kaldığını ve defanstaki rekabeti artıramadığı düşüncesinde.

    Galatasaray'da transfer bilmecesi! Sadece 6 gün kaldı

    YUNUS AKGÜN, LAZIO'YA GiDERSE TRANSFER BAKiYESi DÜZELECEK

    UEFA Finansal Fair-Play kuralı gereğince sattığı kadar almak zorunda olan Galatasaray Kulübü'nde transfer bakiyesi halen eksi 3 milyon euro. İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun transfer etmek istediği Yunus Akgün giderse, eksi bakiye sorunu ortadan kalkacak. Eğer bu sorun çözülmezse, Luyindama Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek.

    GURBETÇi AHMET GÜRLEYEN'i KiRALAMAYA ÇALIŞIYORLAR

    Giden oyuncuların ardından yabancı kontenjanında bir kişilik yeri bulunan ve bu hakkı Radamel Falcao için kullanmayı planlayan Galatasaray, defansa yerli bir isim takviye edecek. Bu noktada ise gündeme gelen ilk futbolcu, Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz'da oynayan Ahmet Gürleyen. Türkiye ve Almanya'nın altyaş milli takımlarında forma giyen 20 yaşındaki stoperin kiralanması için girişimlerde bulunuluyor.

    YUTO NAGATOMO iÇiN GÖZLER FIORENTINA KULÜBÜ'NDE

    Finansal Fair-Play kıskacına takılmamak için transfer bakiyesini artıya geçirmek isteyen ve bu doğrultuda bazı oyuncularını satmayı planlayan Galatasaray'da 32 yaşındaki Japon sol bek Yuto Nagatomo'ya İtalya Serie A takımlarından Fiorentina talip oldu. Nagatomo'nun satılması halinde, yine İtalyan ekibi Inter'de forma giyen Brezilyalı sol bek Dalbert, kiralama ya da düşük bir bonservis bedeliyle transfer edilecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yuto Nagatomo Galatasaray Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Bakmadan Geçme

    21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    500

    Yorumlar (26)

    KSK li MESUT:

    Şu 6SARAY da olmasa gülecek bişey yok arkadaş. her geçen gün daha da rezil oluyolar...

    9
    9
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    EN BÜYÜK VE EN ŞEREFLİ BİR TÜRK TAKIMI HABERİNE, NEDENSE EN ÇOK RUM TAKIM TARAFTARLARI GİRİYOR. FENERİ ADALARDAKİ RUM VATANDAŞLAR KURMUŞ , ÖNAYAK OLMUŞLARDIR. İLK ADINIZDA BLACK SOCKS'' TUR. OKU ARAŞTIR GEL KONUŞALIM, YADA YOK OL GÖZÜM GÖRMESİN SALAK SENDE.

    yanıt1
    yanıt5
    şikebahçe:

    Geçen sene az gülmedik şikeci 7eferbahçe için. . . :)))2 galibiyetle şampiyonluk havasına girmek nedir yavşaklar. . .

    yanıt2
    yanıt6
    rize:

    şapkacı sus lütfen ya. bide uzun uzun yazıyorsun

    yanıt3
    yanıt1
    ŞAPKACI:

    FALCAOYU HAYAL ETMEK, ADİL RAMİNİN KENDİSİNDEN DAHA GÜZELDİR.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    kıskıs:

    ne şapşal yorum bu ya

    yanıt2
    yanıt0
    ŞAPKACI:

    ANLAMANI BEKLEMEK APTALLIK OLURDU ZATEN. KISKIS.

    yanıt0
    yanıt2
    ŞAPKACI:

    SAHTEM ORTALIKTA DOLANIYOR BU YORUMUN BENLE ALAKASI YOKTUR.

    yanıt0
    yanıt0
    ciks:

    şapkacı ne lüzumsuz adamsın sen ya

    yanıt1
    yanıt0
    little:

    aynen şapkacı genellikle zırvalıyor

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title