Haberler

40 Yaşındaki Gianluigi Buffon, Şampiyonlar Liginde İlk Kez Kırmızı Kart Gördü

Güncelleme:

Juventus'un tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, "Şampiyonlar Ligindeki son maçım olabilir" dediği mücadelede devler ligi kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü.

Juventus 3-0'ın rövanşında Real Madrid'e konuk oldu.

Mücadeleyi 3-0 önde götüren İtalyan ekibi, karşılaşmanın 90+2. dakikasında hakem Michael Oliver'ın verdiği penaltı kararıyla yıkıldı.

BUFFON RESMEN ÇILDIRDI!

Hakemin bu kararından sonra Juventus'un tecrübeli kalecisi Buffon resmen çıldırdı. Hakem Michael Oliver'ın üzerine yürüyen İtalyan eldiven kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDEKİ İLK KIRMIZI KARTI

Gianluigi Buffon, hakem Michael Oliver'ın bu kararından sonra Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ilk kırmızı kartı görmüş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gianluigi Buffon Real Madrid Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

HIRBO:

BUFFONA ÜZÜLDÜM ADAM YİNE EFENDİ DAVRANDI BEN OLSAM KARİYERİMİN SONUNDA HAKEME Bİ ZİDANE KAFASI ATAR FUTBOLU NOKTALARDIM

22
1
yanıtYanıtla
HAKLISIN:

Kardeş valla aynını bende yapardım.

yanıt3
yanıt1
gerçek dünya:

yüzde 350 miyar ihtimalle şike. şimdi daha yüksek sesle ŞİKEEEE ŞİKEEEE ŞİKEEEEEEE

9
3
yanıtYanıtla
Bakü:

Zİdan bu gole sevinmedi. Adam penaltinin yamlış karar olduğunu biliyor. Helal olsun Zidane!!!

2
8
yanıtYanıtla
FSM:

real madridi desteklerim ama buffono çok üzüldüm kariyeri başarılarla dolu saygıyı sonuna kadar hakeden birisi. umarım futbola 1-2 yıl daha devam eder

7
0
yanıtYanıtla
kim ki:

yuh be böyle penaltı kırmızı kart mı olur, hakem resmen maçı aldı reale verdi. yazık günahtır beee. bu maç kesinlikle tekrar oynanmalı ve o hakemin lisansı kesinlikle iptal edilmeli

5
1
yanıtYanıtla
numara düzmece hepsi:

bu oyunlara alışın para babaları ap açık şike yapıyor şampiyonlar ligindeki her maç şibeli örnek idda da 2. 2 oynayanlar yuveye parayı vurdu ama birileri madrid kalsın istedi resmen real maç oynamak istemiyor gibiydi kötü kokuyordu maç marcelo orta açmadı resmen ölü gibi bir madrid vardı ramos olsa o golleri attırmazdı yuveye bufona üzüldüm tek kazanan para kralları oldu biz de çene çalıyoz

2
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HER ŞEYİN BİR İLKİ VARDIR :

2
0
yanıtYanıtla
Efran abbasov:

Bu real madridi qorxun

0
0
yanıtYanıtla
Kadir Kökler:

İspanya''nın UEFA''da büyük bir lobisi var. Roma - Barcelona maçında da hakem tüm takdir haklarını Barcelona lehine kullanmıştı. Pike''nin koldan çekmesini gördüğü halde zar zor çaldı düdüğü. Bu maç ise tam bir fiyasko. Real taraftarıydım, bir daha da tutmam.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title