Haberler

Whatsapp gizlice gruptan ayrılma özelliği ne zaman gelecek? Whatsapp'ta gizlice gruptan ayrılma özelliği geldi mi?

Güncelleme:

Uzun zamandır mesajlaşma platformu olarak kullanılan Whatsapp uygulaması herkeste mevcut. Rehberinizdeki kişiler ile kolayca iletişim kurabildiğiniz uygulamaya güncellemeler ile birçok yeni özellik ekleniyor. Günden güne yenilikler ile daha da gelişme kaydeden Whatsapp uygulaması hakkında merak edilenler var. Bunlardan biri ise Whatsapp gizlice gruptan ayrılma özelliği ne zaman gelecek? Whatsapp'ta gizlice gruptan ayrılma özelliği geldi mi?

Tüm dünya çapında yaygın olarak kullanılan Whatsapp uygulaması yeni güncellemeleri ile kullanıcılarını her defasında heyecanlandırıyor. Whatsapp kullanıcılarının ise beklediği yeniliklerden birisi ise Whatsapp'ta gizlice gruptan ayrılma özelliği. Whatsapp gruplarında arkadaşlarımız, ortaklarımız ile toplu olarak grup halinde mesajlaşabiliyoruz. Kullanıcılar bulunduğu gruptan ayrıldığında grup üyeleri bunu görebiliyor. Kullanıcılar ise gruptan çıkış yapıldığında diğer üyelerin haberinin olmamasını istiyor. Bu nedenle de Whatsapp gizlice gruptan ayrılma özelliği gelecek mi? diye araştırıyor. Peki, Whatsapp gizlice gruptan ayrılma özelliği ne zaman gelecek? Whatsapp'ta gizlice gruptan ayrılma özelliği geldi mi?

WHATSAPP GİZLİCE GRUPTAN AYRILMA ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Whatsapp uygulaması sürekli olarak yeni güncellemeler ile kendisini yenileyen bir uygulama olması nedeniyle kullanıcılar yeni özellikleri merakla bekliyor. Şimdi ise gruptan gizlice ayrılma özelliği beklenmekte. Henüz resmi olarak Whatsapp'tan gizlice gruptan ayrılma özelliği ile ilgili bir açıklama gelmedi. Gruptan gizlice ayrılma özelliğinin geleceği iddiaları mevcutken Whatsapp tarafından net bir duyuru olmadı. Whatsapp tarafından bir duyuru gelmesi durumunda güncelleme ile ilgili bilgilere haberimizdenulaşabilirsiniz.

WHATSAPP NEDİR?

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

WhatsApp, kullanıcılarına ücretsiz anlık mesajlaşma ve sesli ve görüntülü görüşme imkânı sunmaktadır. Uygulama, tüm platformlarda reklamsız kullanılmaktadır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Whatsapp Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917 Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? #9917
Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title