Haberler

TUS ve STS başvuruları başladı! 2020-TUS 2. Dönem ve 2020-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem başvurusu nasıl yapılır?

Güncelleme:

2020 TUS 2. dönem sınavları 4 Ekim'de gerçekleştirilecek. ÖSYM, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için başvuruları başlattı. Başvurular 17-24 Ağustos tarihleri arasında alınacak. TUS başvurusu nasıl yapılır?

2020-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem başvuruları da TUS başvuruları ile birlikte başlamış oldu. https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ÖSYM tarfından alınacak olan başvurular 16.30'da başladı. STS ve TUS sınavları hakkında detaylar haberimizde...

STS VE TUS BAŞVURULARI BAŞLADI!

ÖSYM TUS ve STS başvurularına dair açılamada bulunarak; ''2020-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2020-TUS 2. Dönem) ve 2020-Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2020-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem),04 Ekim 2020 tarihinde uygulanacaktır.

Sınavlara başvurular, 17-24 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınavlara ilişkin ayrıntılı bilgi sınav kılavuzlarında yer almaktadır. Adaylar Kılavuzlara aşağıdaki bağlantılardan erişebileceklerdir. Sınavlara başvuracak adayların ilgili Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.'' ifadelerine yer verdi.

STS-TUS BAŞVURSU NASIL YAPILIR?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 16.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir.

Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

HES Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title