Haberler

Sema Bekmez kimdir? Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez hakkında merak edilenler

Güncelleme:

Vefatıyla gündeme gelen Sema Bekmez'in hayatı merak ediliyor. Peki, Sema Bekmez neden öldü? Sema Bekmez kaç yaşındaydı? Murat Göğebakan ile Sema Bekmez neden ayrıldı?

Murat Göbebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in bu hayatını kaybettiği açıklandıktan sonra Sema Bekmez'in hayatına dair pek çok soru merak edildi. Peki, Sema Bekmez kimdir?

SEMA BEKMEZ KİMDİR?

Menajer/organizatör olarak görev yapan Sema Bekmez, ünlü isim Murat Göğebakan'ın eski eşidir. Göğebakan ve Bekmez 2000 yılında nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık 11 yıl süren evlilik 2011 yılında son bulmuştu; çiftin bu evlilikten Bülent isminde bir de oğulları bulunuyor.

Murat Göğebakan 2009 yılında kansere yakalanmış, bir süre sonra da eşinden boşanmıştı. İkilinin boşanmasının nedeninin ihanet olduğu iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açmış ve çift 2011 yılında resmen boşanmıştı. Murat Göğebakan, "Kanseri yendim, ihanete yenildim" demişti.

SEMA BEKMEZ NEDEN ÖLDÜ?

51 yaşındaki Bekmez'in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği belirtildi. Ay yüzlüm, Yaralı gibi şarkılarla unutulmaz isimlerden biri olan Göğebakan ve Bekmez 2000 yılında evlenmiş ve 11 yıl evli kalmıştı. Çiftin bu evlilikten Bülent isminde bir de oğulları bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Göğebakan Gündem Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Murat:

Nedense gogebajana yaptiklarini dusununce karisi olucak hanfendiye allah rahmet eylesin demek icimden gelmiyor aldatmak ne ya kocanin neyi eksikti adam hungur hungur aliyodu hesabini nasil vericeksin terkeden kadinlar kocasini aldatan kadinlar hepinize yaziklar olsun bedavaya yuvalarinizi yikmayin hele adam adam gibi adamsa lutfen bi daha dusunun yaziktir gunahtir yapmayin terketmek icin yuvanizi yikmaniz ivin nedenler belli bosyere baska adam ugruna hele kocaniz hasta diye birakiyosaniz zaten size diyeek soum yok allaha havale

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title