Haberler

Mustafa Artuç kimdir? Mustafa Artuç kaç yaşında, nereli? Mustafa Artuç hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Son zamanlarda gündemde yer almakta olan isimlerden bir tanesi Mustafa Artuç oluyor ve vatandaşlar tarafından Mustafa Artuç kimdir? Sorusu araştırılıyor. Peki, Mustafa Artuç kimdir? Mustafa Artuç kaç yaşında, nereli? Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kimdir? Mustafa Artuç hayatı ve biyografisi!

Mustafa Artuç kimdir? Sorusu, son günlerde gündemde yer alan sorular arasında bulunuyor ve internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Bu haberimiz içerisinde hakkında birçok detay merak edilen Mustafa Artuç kimdir? Ve Mustafa Artuç kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularını yanıtladık. Peki, Mustafa Artuç kimdir? Mustafa Artuç kaç yaşında, nereli? Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kimdir? Mustafa Artuç hayatı ve biyografisi!

MUSTAFA ARTUÇ KİMDİR?

Mustafa Artuç 09.01.1972 tarihinde Zile'de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olmuştur. Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde Adalet Yönetimi Uzmanlığı dalında "Kamu Görevlilerinin Yargılama Usulü" konulu tez çalışması ile yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

1997 yılında tamlamadığı hakim adaylığından sonra sırasıyla Viranşehir/Şanlıurfa, Ağlı/Kastamonu, Hacıbektaş/Nevşehir hâkimliklerinden sonra 2004 yılında Yargıtay 4. Ceza Dairesi'ne tetkik hakimi olarak atanmıştır. 2009 yılından itibaren Gençlik ve Spor Bakanlığı tahkim kurulu üyeliği görevini yürütmektedir.

Adalet Yönetimi, Spor Hukuku, Kamu Görevlileri ve Özel Soruşturma Usulleri, Çocuk Hukuku, Ceza Adalet Sistemi ve Çevre Hukuku konularında çalışmalı bulunan Artuç, Türkiye Adalet Akademisi'nde ve Gazi Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu'nda Ceza Adalet Sistemi, Hürriyete Karşı Suçlar, TCK Genel Hükümler, Şerefe Karşı Suçlar, Hüküm Kurma Esasları, Adalet Sisteminin Tanıtılması, Ceza Hukuku ve Ceza Muhakemesi Hukuku konularında dersler vermektedir.

Yargıtay 4. Ceza Dairesi'nde tetkik hakimi olarak görev yapmakta iken, 27.02.2014 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla Türkiye Adalet Akademisi Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Artuç, evli ve bir çocuk babasıydı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Mustafa Artuç Ahmet Aras Bodrum Gündem Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title