Haberler

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında? Neriman'ın hastalığı ne?

Güncelleme:

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın küçük kardeşi Neriman, dizinin en sevilen karakterlerinden birisi. Gizem Katmer'in canlandırdığı Neriman karakteri de diğer tüm kardeşler gibi bir rahatsızlığa sahip. Masumlar Apartmanı izleyicileri Neriman'ın hastalığı ne merak ediyor. Peki Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir?

Masumlar Apartmanı yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören bire dizidir. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Gizem Katmer, farklı psikolojik rahatsızlıklara sahip kardeşleri canlandırıyor. Aralarında en genç ve en normal duran Neriman'ın hastalığı ne herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Ablalarından farklı bir karakter olan Neriman, onlar gibi olmamak, özgür olmak ve tüm hisleri doyasıya yaşamak isteyen bir genç kız, fakat ailesi onun normal bir çocuk olmasına engel oluyor. Peki Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında? Neriman'ın hastalığı ne?

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında? Neriman'ın hastalığı ne?

GİZEM KATMER KİMDİR?

Gizem Katmer 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 22 yaşındaki Gizem Katmer, bu aralar Masumlar Apartmanı dizisindeki Neriman karakteriyle ilgileri üzerine çekmektedir. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun olan Gizem Katmer,Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

MASUMLAR APARTMANI NERİMAN'IN HASTALIĞI NEDİR?

Masumlar Apartmanı Neriman, dizide sık sık kendisine fiziksel zararlar veriyor. Astım hastası olduğu tıbbi olarak anlaşılsa da kendisine zarar vermesinin sebebi seyircilerde merak uyandırıyor. Peki Masumlar Apartmanı Neriman'ın hastalığı nedir? Neriman'ın kendisine, özellikle de bileklerine zarar vermesi bir yardım çığlığı olarak algılanmaktadır. Görünmeyen yerlere değil de, görünen yerlere yapması belki de onu tek önemsediğini düşündüğü abisinin ilgisini çekmek için olarak düşünülmektedir. Neriman karakteri kızdıkça, sinirlendikçe ya da strese girdikçe kendine fiziksel şiddet uyguluyor. Bundan zevk de duyması bunun psikolojik bir rahatsız olduğunu kanıtlıyor.

Cildi eşmek, tırmalamak, yakmak ya da kesmek psikolojide self-mutilasyon olarak tanımlanıyor ve genellikle ergenlik çağındaki çocuklarda görülüyor. Bu bir yardım çığlığı ya da rahatlama çabası olarak görülür. Psikodinamik teori de kendine zarar vermek, öfkelerinin dışa vurumu için yapılan bir şeydir. Masumlar Apartmanı Neriman, yaşadığı ortam ve çocukluğundan kaynaklı olarak Kompulsif bir bozukluk yaşamaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Birkan Sokullu Merve Dizdar Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title