Haberler

Kertenkele 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana, hayran kitlesini her geçen gün arttırarak, büyük bir beğeniyle seyredilen Kertenkele dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta! Peki Kertenkele 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Başrollerinde Timur Acar,Sera Tokdemir,Erdinç Gülener, Selahattin Taşdöğen'in oynadığı Kertenkele yeni bölümü ile 30 Ocak Cumartesi akşamı ATV'de ekrana gelmesi bekleniyor. Ancak merakla beklenen Kertenkele dizisi 51. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

KERTENKELE 50. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kertenkele'yi, Zehra'ya zarar vermekle tehdit eden Baron, amacına ulaşmıştır. Kertenkele, Zehra'yı tehlikeden uzak tutabilmek için Baron'a çalışmak zorunda kalır. Ünsal ve Kertenkele'nin 1000 yıllık bir Bizans kolyesini müzeden çalmaları gerekmektedir. Öte yandan Zehra, Kertenkele'yi karanlık işlerden uzak durması konusunda sıkıştırmaktadır aksi takdirde Kertenkele ile evlenmeyecektir. Kertenkele, Baron'un tehdidiyle Zehra'nın baskısı arasında sıkışıp kalır. Zehra'yı Kertenkele'yle evlendirmeye kararlı olan Tülin ve Semih ikilisi ise Melis'in planlarını bozmak için harekete geçer. Küçük Şeyma'yı sahiplenen Levent, Şeyma'yı karakolun önüne bırakan kadınla karşılaşır; kadının Şeyma'yla ilgili sakladığı büyük sır bütün dengeleri alt üst edecektir. Kertenkele ve Ünsal'ın müzeden çaldıkları Bizans kolyesi Zehra'nın eline geçer ve şimdi ikilinin kolyeyi Zehra'dan çalması gerekmektedir.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Selahattin Taşdöğen Erdinç Gülener Sera Tokdemir Timur Acar Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title