Haberler

Kaptanlık oyununu kim kazandı? 6 Kasım kaptan kim oldu?

Güncelleme:

Masterchef 2023 All Star'da yeni haftanın kaptanlık oyunu bugün oynanıyor. Kaptanlık oyununda en iyi tarifi yapan kişi yarışmayı kazanacak ve mavi takım kaptanı olacak. Peki, Kaptanlık oyununu kim kazandı? 6 Ekim kaptan kim oldu? İşte detaylar...

Masterchef'te sezonun 19. haftasında 19. Mavi takım kaptanı ve 19. Kırmızı takım kaptanı kim oldu? merak edildi. MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayımlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde ise TV8'de yayımlanmaya başladı. Kaptanlık oyununu kim kazandı? 6 Ekim kaptan kim oldu? İşte ayrıntılar...

MASTERCHEF 6 Kasım MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Mavi Takım kaptanı Hasan oldu.

Mavi Takım: Hasan (C), Eren Sergen, Barbaros, Dilara, Ayaz, Tanya

Kırmızı Takım : Alican (C), Esra, Tahsin, Çağatay, Tolga, Cemre, Batuhan

Kaptanlık oyununu kim kazandı? 6 Kasım kaptan kim oldu?

MASTERCHEF 2023 EN SON KİM ELENDİ?

Yarışmaya veda eden Barış şu sözleri söyledi:

Sıralamama bakarak All Star'a giremeyeceğimi düşünmüştüm. En son gün yedeklere girebildim. Yarışmaya gelmek istemiyorum demiştim. Arda abi 'Vazgeçme.' demişti. O gün ben ana kadroya kaldım. Burada tek bir şey öğrendim. Asla vazgeçmemeyi öğrendim. İstediğimiz bir şeyin peşinden gittiğimiz zaman ona ulaşabilmeyi öğrendim.Geçen hafta yapılan eleme oyununda Barış yarışmaya veda eden isim olmuştu.

MASTERCHEF SUNUCULARI KİMLERDİR?

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayımlandı. Ardından 1 Eylül 2019 tarihinde ise TV19'de yayımlanmaya başladı.

Yarışmanın 2011'de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı. 2019'de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019'da yayınlanan sezonunda Amani'nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

.

MASTERCHEF 2023 ANA KADRODA KİMLER VAR?
Azize

Suna

Eda

Batuhan

Hasan

Sefa

Tanya

Esra

Eray

Barbaros

Sergen

Barış

Tahsin

Dilara

Kıvanç

Çağatay

Ayaz

Gamze

Tolga

Alican

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

MasterChef 6 Kasım 6 Ekim Star 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title