Haberler

İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı ne zaman? İskoçya - Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta? İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı hangi kanalda?

Güncelleme:

UEFA EURO 2020 heyecanı tüm hızıyla sürüyor. D Grubu ilk maçında İskoçya ve Çek Cumhuriyeti karşı karşıya geliyor. Futbol severlerin merakla beklediği maç için birçok kişi internetten arama yapmakta. Peki İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı ne zaman? İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı saat kaçta?İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı hangi kanalda? İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı muhtemel 11'ler!

EURO 2020 heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Milli takımımızın da yer aldığı EURO 2020 futbol şöleni tüm hızıyla devam ederken, bu gece D Grubu ilk maçında İskoçya ile Çek İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı ne zaman? İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı saat kaçta? İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı hangi kanalda? İskoçya - Çek Cumhuriyeti EURO 2020 maçı muhtemel 11'ler!

İSKOÇYA - ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN?

İskoçya ve Çek Cumhuriyeti'nin karşı karşıya geleceği D Grubu ilk maçı 14 Haziran Pazartesi günü Hampden Park Stadında oynanacak.

İSKOÇYA - ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Daniel Siebert yöneteceği İskoçya ve Çek Cumhuriyeti maçı Türkiye Saatiyle 16:00'dan itibaren naklen TRT 1'den seyredilebilecek.

İSKOÇYA - ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI MUHTEMEL 11'LER!

İskoçya: Marshall, Hendry, Hanley, Tierney, O'Donnell, McTominay, McGregor, McGinn, Robertson, Dykes, Adams

Çek Cumhuriyeti: Vaclik, Coufal, Celustka, Kalas, Boril, Soucek, Kral, Masopust, Darida, Jankto, Schick

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çek Cumhuriyeti Euro 2020 Celustka Futbol Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title