Haberler

İki elimi kesseler ve kalemi dişlerimle tutmak zorunda kalsam da, yine müzik... Kim Milyoner Olmak İster 10 Ağustos 200 Bin TL'lik Soru ve Cevabı ne?

Güncelleme:

10 Ağustos Perşembe ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu. ("İki elimi kesseler ve kalemi dişlerimle tutmak zorunda kalsam da, yine müzik bestelemeye devam edeceğim" sözünün sahibi besteci kimdir?...) Kim Milyoner Olmak İster 10 Ağustos Sorusu Cevabı Nedir? Kim Milyoner Olmak İster 200 Bin TL'lik soru!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu. Kim Milyoner Olmak İster? Kim Milyoner Olmak İster 200 Bin TL'lik soru! "İki elimi kesseler ve kalemi dişlerimle tutmak zorunda kalsam da, yine müzik bestelemeye devam edeceğim" sözünün sahibi besteci kimdir?

'İki elimi kesseler ve kalemi dişlerimle tutmak zorunda kalsam da, yine müzik... Kim Milyoner Olmak İster 10 Ağustos 200 Bin TL'lik Soru ve Cevabı ne?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 10 AĞUSTOS PERŞEMBE 200 BİN LİRALIK SORUSU

"İki elimi kesseler ve kalemi dişlerimle tutmak zorunda kalsam da, yine müzik bestelemeye devam edeceğim" sözünün sahibi besteci kimdir?

A-) Frederic Chopin

B-) Dimitri Şostakoviç

C-) Sting

D-) Serdar Ortaç

Doğru Cevap : B şıkkı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kenan İmirzalıoğlu Atv Gündem Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

mert yalcın:

Dogru cevap B dimitri...

0
0
yanıtYanıtla
Yılmaz Akın:

B-) Dimitri Şostakoviç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title