Haberler

İcardi PSG'ye mi gitti? Mauro İcardi hangi takıma gitti, kiralandı mı? Mauro İcardi hangi takım ile anlaştı?

Güncelleme:

Galatasaray'ın Mauro İcardi'nin bonservisinin alınması konusunda Fransız devi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. İcardi PSG'ye mi gitti, hangi takıma gitti, kiralandı mı? Detaylar haberimizde.

Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin bonservisinin alınması konusunda Fransız devi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyordu. Sosyal medya üzerinde yer alan iddialar ile birlikte konu hakkındaki detaylar merak edildi. Peki, İcardi PSG'ye mi gitti? Mauro İcardi hangi takıma gitti, kiralandı mı? Mauro İcardi hangi takım ile anlaştı?

İCARDİ PSG'YE Mİ GİTTİ?

Galatasaray Mauro İcardi için Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı. Daha öncesinde Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray için Fransız medyasında Mauro İcardi için Paris Saint-Germain ile anlaşacağı iddia ortaya atılmıştı. Fransız basınında yer alan habere göre Galatasaray Mauro İcardi için Paris Saint-Germain ile anlaştı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Paris Saint Germain Galatasaray Paris PSG Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title