Haberler

Hilal Cebeci kimdir? Hilal Cebeci hayatı ve biyografisi! Hilal Cebeci kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Hilal Cebeci, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Hilal Cebeci hakkında merak edilenler. Hilal Cebeci hayatı ve biyografisi. Hilal Cebeci kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Hilal Cebeci merak konusu oldu. İşte Hilal Cebeci hakkında merak edilen Hilal Cebeci kimdir, Hilal Cebeci hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

HİLAL CEBECİ KİMDİR?

Doğum tarihi: 3 Temmuz 1976

(46 yaşında)

İstanbul

Hilal Cebeci (d. 3 Temmuz 1976, İstanbul), Arabesk Müzik, Fantezi Müzik ve Türk Pop Müziği ses sanatçısı, dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunucusu.

2000'li yıllarda seslendirdiği pop şarkıları ile tanınmıştır. Aynı zamanda hem çıkış şarkısı hem de albümünün adı olan Köylü Güzeli'nin getirdiği başarı ile 1999 yılında 6. Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde ''En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı'' ödülünü kazanmıştır.

4 Temmuz 1976'da İstanbul'da doğdu. Hilal Cebeci 1993'te ilk vokal deneyimini Türk Pop Müziğinin önemli isimlerinden Eyyüp Bayram, Sinan Erkoç ve Uğur Sönmezsoy gibi isimlerle çalışarak müzik kariyerindeki ilk ses vokal deneyimini gerçekleştirmiştir. Bu tarihlerde özel televizyon kanallarındaki müzik programlarında yayınlanmak üzere pek çok şarkıcı gibi dönemin sevilen şarkılarına klipler çekmiş ve televizyonlarda ilk kez izleyici karşısına çıkmıştır. "Ellerim Bomboş" ve "Sana Neler Edeceğim" gibi şarkıları seslendirmiş ve o yıllara damgasını vurmuştur.[1][2][3] Kariyerine kendisinin kurduğu bir fasıl grubu ile İstanbul'un ünlü otellerinin restoranlarında fasıl yaparak devam etmiştir.[2][3] Eğitim hayatını devam ettirdiği Hamza Paşa Kız Meslek Lisesinden 1994 yılında mezun olan Hilal Cebeci, 1994-1998 yılları boyunca İstanbul'un çeşitli gece kulüplerinde ''Çubuklu Hayal Kahvesi ve Fayto Bar'' gibi birçok dönemin ünlü mekanlarında sahne almıştır.

2018 yılında sanat kariyerinde 20 yılı geride birakan Hilal Cebeci uzun bir aradan sonra 10. albümü "Fokur Fokur" isimli albümünü çıkartmıştır. Şarkı dijital platformlarda yerini almış ve oldukça beğenilmiştir. Yine aynı yılın son aylarında Hilal Cebeci 11. albümü ''Bella Ciao'' (Çav Bella) isimli albümünü çıkartmıştır. Bu albüm oldukça beğenilmekle birlikte bir de oldukça seksi bir klip çeken Cebeci, 2018 yılına âdeta damga vurmuş, ana haber bültenlerine bile konu olmuştur.

Hilal Cebeci, 2019 yılında İnstagram hesabında yaptığı açıklamada 2014 yılından beri sahneleri bıraktığını ama üretmeye devam edeceğini açıklayarak aktif sanat hayatını bıraktığını açıklamıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hilal Cebeci Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title