Haberler

HDP ve Yeşil Sol Parti açıklaması ne zaman, saat kaçta? HDP ve Yeşil Sol Parti basın toplantısı ne zaman? HDP ve Yeşil Sol Parti açıklama yaptı mı?

Güncelleme:

Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın hangi adaya destek vereceği merakla bekleniyordu. Oğan, yaptığı basın toplantısında desteğinin Erdoğan'a olduğunu açıkladı. Ardından Ümit Özdağ'ın da kimi destekleyeceğini açıklamasıyla beraber HDP ve Yeşil Sol Parti açıklaması ne zaman, saat kaçta? HDP ve Yeşil Sol Parti basın toplantısı ne zaman? HDP ve Yeşil Sol Parti açıklama yaptı mı? soruları aratıldı.

HDP ve Yeşil Sol Parti açıklaması ne zaman, saat kaçta? sorusu merak ediliyor. 28 Mayıs seçimine kısa süre kalmasıyla beraber partilerin hangi cumhurbaşkanı adayını desteklediği merak ediliyor. HDP ve YSP eş genel başkanlarının yapacağı açıklamanın ne zaman olduğu ise HDP ve Yeşil Sol Parti açıklaması ne zaman, saat kaçta? HDP ve Yeşil Sol Parti basın toplantısı ne zaman? HDP ve Yeşil Sol Parti açıklama yaptı mı? soruları ile araştırıldı.

HDP VE YEŞİL SOL PARTİ AÇIKLAMASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın hangi adaya destek vereceği merakla bekleniyordu. Oğan, yaptığı basın toplantısında desteğinin Erdoğan'a olduğunu açıkladı. Ardından dün de Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması geldi. Bu durum ise Millet İttifakı'na dışarıdan destek veren HDP ve Yeşil Sol Parti'yi rahatsız etti.

HDP ve YSP eş genel başkanları bugün saat 13.30'da düzenleyecekleri basın toplantısında, pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerindeki tutumlarını açıklayacak.

Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasında imzalanan mutabakat metniyle ilgili HDP'den yapılan açıklamada "Özellikle seçim hukuku ve halk iradesini, yerel demokrasiyi yerle bir eden kayyım politikaları bu uygulamaların başında gelmektedir. Halkın iradesini gasbeden kayyum atamaları demokrasi ve hukuk açısından kabul edilemez ve bu konudaki yaklaşımımız değişmezdir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı protokoldeki bu konuyla ilgili belirlemeler evrensel demokratik ilkelere aykırıdır. Tutumumuz ve eleştirimiz net ve açıktır. Kayyum uygulamaları sadece Diyarbakır'ın değil İstanbul'un ve bir bütün olarak hepimizin sorunudur" ifadelerine yer verildi.

GÖZLER BUGÜN YAPACAKLARI AÇIKLAMADA

Bu açıklama sonrası pazar günü yapılacak seçimler için HDP ve Yeşil Sol Parti'nin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu... Konuyla ilgili bugün saat 13.30'da kamera karşısına geçmesi beklenen HDP ve Yeşil Sol Parti eş genel başkanları cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerindeki tutumlarını açıklayacak.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Yeşil Sol Parti Ata İttifakı Sinan Oğan Ümit Özdağ Gündem Politika Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title