Haberler

Halkbank kaçta kapanıyor? Halkbank saat kaça kadar açık? Halkbank açılış kapanış çalışma saatleri

Koronavirüs tedbirleri kapsamında pek çok yerin çalışma saatleri güncellenmişti. Bu sektörlerden biri de banka sektörü olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda Halkbank kaçta kapanıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Halk Bankası ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Öğle arası çalışma saatleri nedir? Cumartesi ve Pazar günleri de açık mı? İşte Halkbank çalışma saatleri 2021...

Halkbank kaçta kapanıyor? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Halkbank çalışma saatleri, kurumda işlem gerçekleştirecek olan vatandaşlar tarafından merak edilen konulardan biri. Banka işlemi yapacak olanlar da Halkbank açılış ve kapanış saatlerini araştırıyor. Peki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Öğle arası çalışma saatleri nedir? Cumartesi ve Pazar günleri de açık mı? İşte Halkbank çalışma saatleri 2021...

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Halk Bankası çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlar. Akşam saat 18.00'a kadar hizmet vermeye devam eder.

Halkbank öğle arası çalışma saatleri

Halkbank, öğle vakti 12:30 - 13:30 saatleri arasında mola vermektedir.

Halkbank hafta sonu açık mı?

Halkbank hafta sonları da hizmet vermemektedir.

HALKBANK KAÇTA KAPANIYOR?

Halkbank'ın çalışma saatleri, 2 Haziran itibarı ile 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 olarak güncellenmiştir. Şubeler saat 17.00'ye kadar müşteri kabul edecektir.
Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Halk Bankası Halkbank Halkbank Banka Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title