Haberler

Hakim Ziyech ne zaman oynayacak, sakatlığının son durumu ne? Hakim Ziyech sakatlığı ne kadar sürecek?

Güncelleme:

Ünlü futbolcu Hakim Ziyech ne zaman oynayacağı ve sakatlığı ne kadar süreceği merak ediliyor. Konu hakkında bilgi veren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziyech'in sakatlığının son durumunu paylaştı. Peki, Hakim Ziyech ne zaman oynayacak, sakatlığının son durumu ne? Hakim Ziyech sakatlığı ne kadar sürecek?

Hakim Ziyech ne zaman oynayacak, sakatlığının son durumu ne ve Hakim Ziyech sakatlığı ne kadar süreceği gündeme geliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GS TV'de açıklamalarda bulundu. Hakim Ziyech ne zaman oynayacak, sakatlığının son durumu ne? Hakim Ziyech sakatlığı ne kadar sürecek? Detaylar haberimizdedir…

HAKIM ZIYECH NE ZAMAN OYNAYACAK?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hakim Ziyech'in sakatlığına ilişkin konuştu. Faslı yıldızın tedavisine devam edildiğini belirten deneyimli hoca, ne zaman oynayabileceği ile ilgili net bir tarih veremedi. Ziyech'i izleme hayalleri kuran Galatasaray taraftarları, Buruk'un sözleri sonrası büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

Hakim Ziyech ne zaman oynayacak, sakatlığının son durumu ne? Hakim Ziyech sakatlığı ne kadar sürecek?Hakim Ziyech

HAKIM ZIYECH SAKATLIĞININ SON DURUMU NE?

Buruk yaptığı açıklamada, "Milli Takım'dan dönecek oyuncuları bekliyoruz. En zor Güney Amerika. Davinson Sanchez perşembe gelecek ve cuma takımla çalışacak. Maça hazır olacak. Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha, Afrika'ya gitti. Hakim Ziyech gitti ama rahatsızlığı var. Orada oynatılmayacağını ve tedavisine devam edileceğini konuştuk. Burada takımla çalışacak. Geçmişte olan sakatlığı yeni olmuş gibi lanse ettiler. Tedavisine devam ediyor, döndükten sonra inşallah bizimle başlayacak. Ne zaman oynayacağını göreceğiz." ifadesine yer verdi.

Ziyech'i izlemek için sabırsızlanan Galatasaray taraftarı, Buruk'un sözleri sonrası büyük üzüntü yaşadı. Bu sezon 3 resmi maçta Galatasaray forması giyebilen Ziyech, 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Hakim Ziyech ne zaman oynayacak, sakatlığının son durumu ne? Hakim Ziyech sakatlığı ne kadar sürecek?

HAKIM ZIYECH SAKATLIĞI NE KADAR SÜRECEK?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GS TV'de açıklamalarda bulundu. Milli takımlardan dönecek futbolcuları ile ilgili konuşan Buruk, sakatlığı bulunan Hakim Ziyech'in de son durumuna ilişkin bilgi verdi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Hakim Ziyech Galatasaray Okan Buruk Hakim Gündem Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title