Haberler

Gürbüz Çapan kimdir? Gürbüz Çapan kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

Eski Esenyurt Belediye Başkanı olan Gürbüz Çapan kimdir? Gürbüz Çapan kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi

Büyükçekmece'de hekimlik yaptığı dönemde, Eski Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Gürbüz Çapan kimdir? Gürbüz Çapan kaç yaşında, nereli? Hayatı ve biyografisi

GÜRBÜZ ÇAPAN KİMDİR?

19 Mayıs 1955 yılında Kars'ın Çıldır ilçesinde doğdu. Orta öğretimini Kars'ta, üniversiteyi Diyarbakır Tıp Fakültesi'nde okudu. Askerliğini Trabzon'da, mecburi hizmetini Giresun'da yaptı.

Büyükçekmece'de hekimlik yaptığı dönemde, Esenyurt'ta girdiği seçimleri kazandı.

1989-2004 yılları arasında üç dönem Esenyurt Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü. "Çamur kent" olarak bilinen Esenyurt'u modern bir yerleşke haline getirdi.

En büyük eksiklik olarak gördüğü kültür ve eğitim konularında büyük adımlar attı. Esenyurt'a 20 okul ve kültür merkezleri kazandırdı.

Esenkent, Boğazköy ve Beylikdüzü projelerini oluşturan ve hayata geçiren ekibe başkanlık etti ve bu ekiple birlikte kentsel oluşum mucizesinin altına imzasını attı.

Bu başarılı çalışmalar sadece yerel ve ulusal basınımızın değil, yabancı yayın organlarının da büyük ilgisini çekti.

Projeler, Habitat ve Dünya Kentleşme Ödülü aldı. Küba'nın efsanevi lideri Fidel Castro'dan devraldığı Dünya Sosyalist Delegeler Birliği Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Siyaset ve belediyecilik konularında çalışmalarını sürdüren Dr. Gürbüz Çapan, Cumhuriyet Halk Partisi üyesidir.

Halen sorumlu yurttaşlık görevini yapmakta, yaşamaktadır.Gürbüz Çapan haberleri için tıklayın

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gürbüz Çapan Büyükçekmece Esenyurt Trabzon Gündem Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title