Haberler

Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi?

Güncelleme:

Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi? soruları merak ediliyor. Gıdaya gün geçtikçe zam gelirken, bu seferde ekmeğe gelen zam gündeme geliyor. Ekmek ne kadar oldu ve ekmek kaç TL soruları gündeme geliyor. Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi?

Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi? gündeme geliyor. Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi? soruları merak ediliyor. Ekmek ne kadar olacak ve ekmeğe ne kadar zam geldi sorularına yanıt aranıyor. Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi? Detaylar haberimizdedir…

EKMEK NE KADAR OLDU2023?

Bazı illerde ve ilçelerde ekmek fiyatlarında artış gözlemleniyor. Gündeme gelen haberlere göre, İzmir'de ekmek 7 liraya satılıyor.

EKMEĞE NE KADAR ZAM GELDİ?

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve İzmir Fırıncılar Odası imzasıyla yayınlanan belgede yer alan fiyatlar, gramajı 200 gram olan ekmek 7 liraya satılacağı duyuruldu.

Ekmek ne kadar oldu, kaç TL 2023? Ekmeğe ne kadar zam geldi?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Ekmek Zam Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title