Haberler

Ece Şamlı kimdir? Ece Şamlı kaç yaşında, nereli? Ece Şamlı biyografisi!

Güncelleme:

Doya Doya Moda jüri üyelerinden Kemal Doğulu, sosyal medya hesabında Ece Şamlı ile samimi bir fotoğrafını paylaşarak altına 'Çok Seviyorum' yazısı ile paylaştı. Bunun üzerine ikilinin sevgili olup olmadığı konusu gündeme geldi. Meraklar üzerine Ece Şamlı'nın kim olduğu konusu araştırılmakta. Peki, Ece Şamlı kimdir? Ece Şamlı kaç yaşında, nereli? Ece Şamlı mesleği nedir? Ece Şamlı hayatı ve biyografisi nedir?

Ece Şamlı, sanat camiasında merhum Cenk Koray'ın yeğeni olarak tanınmaktadır. Peki, Ece Şamlı kimdir? Ece Şamlı kaç yaşında, nereli? Ece Şamlı mesleği nedir? Ece Şamlı hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

ECE ŞAMLI KİMDİR?

Ece Şamlı, 27 Şubat 1986 yılında Ankara'da doğdu. Ece Şamlı, ünlü sunucu Cenk Koray'ın yeğenidir. Ece Şamlı, sanat camiasında merhum Cenk Koray'ın yeğeni olarak tanınmaktadır.

Organizasyon işi ile meşgul olan Ece Şamlı, bir süre oyunculuk da yapmıştır.

Lise eğitimini Acıbadem'de tamamlayan Şamlı, Yüksek Öğrenimini Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır.

2009 senesinde 'Mezuniyet' isimli filmde rol almıştır. Bir süre yönetmen yardımcılığı görevi yapan Şamlı, organizasyon işinde de adını duyurmuş ve düzenlediği partilerle cmiada konuşulmuştur.

Kemal Doğulu, instagram hesabından Ece Şamlı ile fotoğrafını paylaşarak altına 'Canım canım canım' notu düştü. Aynı fotoğrafı Ece Şamlı hesabından paylaşarak 'Çok Seviyorum' yorumunu yaptı. Kemal Doğulu'dan cevap gecikmedi ve 'Ben Daha Çok' cevabı verdi.

İkilinin sevgili olup olmadığı ile ilgili net bir bilgi bulunmamakta. Ancak sosyal medyada bu konu ile ilgili birçok yorum paylaşıldı.

Ece Şamlı kimdir? Ece Şamlı kaç yaşında, nereli? Ece Şamlı biyografisi!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kemal Doğulu Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title