Haberler

DOLAR KAÇ TL? Dolar, Euro, Altın bugün (10 Ekim) ne kadar?

Güncelleme:

Dolar ne kaç tl ve dolar ne kadar olduğu gündeme geliyor. Dolar rekor fiyatı ne kadar oldu ve dolar rekor fiyatı araştırılıyor. Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar ve döviz kuru canlı merak ediliyor. Döviz kurları yeni haftaya rekorlarla başladı. Dolar rekor kırdı ve dolar kaç TL olduğu gündeme geliyor. Dolar rekor kırdı ve Dolar kaç TL? Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar? araştırılıyor. Peki, Dolar rekor kırdı! Dolar kaç TL? Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar?

Dolar kaç TL ve Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar olduğu gündeme geliyor. Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen euro ve dolar rekor tazeledi. Dolar ne kadar ve dolar kaç TL olduğu araştırılıyor. Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar ve döviz kuru canlı merak ediliyor. Dolar rekor kırdı ve Dolar kaç TL? Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar? araştırılıyor. Dolar rekor kırdı! Dolar kaç TL? Dolar, Euro, Altın bugün ne kadar? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR REKOR KIRDI

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 27,7280 seviyelerinden işlem görüyor.

DOLAR KAÇ TL?

Dolar 27,7280 seviyesinden işlem görüyor.

EURO NE KADAR?

Euro yüzde 0,1 artışla 29,2800'dan satılıyor.

DOLAR KAÇ TL? Dolar, Euro, Altın bugün (10 Ekim) ne kadar?

STERLİN NE KADAR?

Sterlin/TL yüzde 0,1 azalışla 33,8860'tan satılıyor.

DÖVİZ KURDA SON DURUM NEDİR?

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,1 değer kazancıyla 27,7280 seviyelerinde bulunurken, aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,1 artışla 29,2800'dan, sterlin/TL yüzde 0,1 azalışla 33,8860'tan satılıyor. Dolar endeksi ise şu sıralarda yüzde 0,2 yükselişle 106,2 seviyesinde bulunuyor. Avro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 değer kaybıyla 1,0560'tan işlem görüyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title