Haberler

Diego Rossi Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Diego Rossi Fenerbahçe'den gidecek mi?

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yabancı sayısının 16'ya ulaşmasıyla gözler ayrılacak futbolculara çevrildi. Diego Rossi'nin ayrılığı gündemdeki yerini koruyor. Taraftarlar, Diego Rossi Fenerbahçe'den gidecek mi? Sorusuna yanıt arıyor.

Fenerbahçe'de yabancı sayısının 16'ya ulaşmasıyla gözler ayrılacak futbolculara çevrildi. Tahmin edilmekte olan isimler arasında Diego Rossi'da yer alıyor ve bu nedenle Diego Rossi Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Soruları gündemdeki yerini koruyor. Taraftarlar, Diego Rossi Fenerbahçe'den gidecek mi? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Diego Rossi Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Diego Rossi Fenerbahçe'den gidecek mi?

DİEGO ROSSİ FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?

Kadrosunda en fazla 14 yabancı bulundurması gereken sarı-lacivertlilerde topun ağzında 8 futbolcu var. Fenerbahçe'de ayrılığına kesin gözüyle bakılan Samatta'nın dışında Attila Szalai de yolcu. Macar stoperin kısa süre içerisinde Alman ekibi Union Berlin'e transfer olması bekleniyor.

En fazla 14 yabancıyı tescil ettirebilecek olan sarı-lacivertlilerde Samatta, Atilla Szalai, Diego Rossi, Willian Arao, Gustavo Henrique, Joao Pedro ve Joshua King topun ağzındaki isimler.

DİEGO ROSSİ KİMDİR?

Diego Rossi, 5 Mart 1998'de Uruguay'da dünyaya geldi 1.70 boyunda ve kanat forvet olarak görev yapıyor. Oyuncu, sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabiliyor. Kariyerine Penarol'de başlayan Diego Rossi, 2017-18 sezonunda 2.5 milyon euro bedelle Los Angeles FC'ye transfer olmuştu. Diego Rossi, bu sezon toplamda 19 müsabakada forma giyerken 6 gol 1 asist kaydetti. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Fenerbahçe Diego Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title