Haberler

Di Maria Galatasaray'a mı gelecek? Galatasaray Di Maria'yı istiyor mu?

Güncelleme:

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen Arjantinli Angel Di Maria, siyah-beyazlı kulüpten ayrıldığını duyurdu. Peki, Galatasaray Di Maria'yı istiyor mu?

Arjantili yıldız Angel Di Maria, Juventus'tan ayrılığını açıkladı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray formasını giymesi an meselesi. Di Maria Galatasaray'a mı gelecek? Galatasaray Di Maria'yı istiyor mu?

Dİ MARİA GALATASARAY'A MI GELECEK?

Di Maria, yaptığı paylaşımda, "Zor ve karmaşık bir dönemin sonuna geldim. Her ne kadar kupalar kazanmak mümkün olmasa da, kulübün şampiyonluklar kazanmasını sürdürmek için her şeyini vermiş biri olmanın huzuruyla ayrılıyorum. Bunu başaramamanın bıraktığı acı tatla ama parçası olduğum bu harika soyunma odasından çok sayıda arkadaş edinmenin mutluluğuyla gidiyorum. İlk günden beri bana gösterdikleri ilgi için tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim, kendimi hep evimde gibi hissettim. Tüm Juventuslulara selam olsun." ifadelerini kullandı.

Angel Di Maria, geçen sezon Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Juventus'a transfer olmuştu. Arjantinli oyuncu, siyah-beyazlı formayla Serie A, İtalya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 40 maça çıkmış, 8 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

Devre arasında Galatasaray'la görüşen Angel Di Maria için en güçlü ihtimal yine Sarı-Kırmızılılar olarak gözüküyor. Bonservisi elinde olan Arjantinli yıldız için son sözü Galatasaray yönetimi söyleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Angel Di Maria Galatasaray Juventus İtalya Futbol Gündem Spor Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title