Haberler

Burak Coşkun kimdir? Yüzbaşı Burak Coşkun nereli?

Güncelleme:

Pençe Kartal-2 harekatında Gara'ya ilk adım atan ve 3 silah arkadaşıyla şehit olan Piyade Yüzbaşı Burak Coşkun, son olarak PKK elebaşı Murat Karayılan'ın mağarasına Türk bayrağı asmasıyla adından yine gururla bahsettirdi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan Gara'daki 13 şehitten biri olan Burak Coşkun kimdir? Yüzbaşı Burak Coşkun nereli? merak edildi!

Şehit Yüzbaşı Burak Coşkun'un adı, Kuzey Irak'ın Duhok kenti yakınlarında yer alan Gara dağına ilk kez yapılan kara harekatının detaylarına ulaşılmasıyla tekrar gündeme geldi. Burak Coşkun'un, daha önce deHakurk kampında terör örgütü PKK'nın elebaşlarından biri ola Murat Karayılan'ın mağarasındaki sözde karargaha Türk bayrağı astığı tespit edildi. Bu haber tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırırken, şehit Coşkun büyük bir gurur ve minnetle anıldı...

YÜZBAŞI BURAK COŞKUN KİMDİR?

Burak Coşkun, Gara'ya ilk adım atan ve 3 silah arkadaşıyla şehit olan Pençe Kartal-2 harekatı Piyade Yüzbaşısıdır. Burak Coşkun'un askerliğinin büyük bir bölümü Kuzey Irak'ta geçmiştir. Yüzbaşı Burak Coşkun, şehit olduğu zaman 46 yaşındaydı. Şehidin baba evi de Ankara'dadır. Yüzbaşı Burak Coşkun, ailesinin tek oğludur ve 6 yaşında bir kızı vardır Burak Coşkun, Pençe Kartal-2 Harekâtında 10 Şubat 2021 tarihinde şehit olmuştur.

Burak Coşkun kimdir? Yüzbaşı Burak Coşkun nereli?ŞEHİT PİYADE YÜZBAŞI BURAK COŞKUN

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Karayılan Burak Coşkun Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title