Haberler

Beşiktaş Yeni Sağ Bekini Buldu ! Martin Linnes Kimdir ?

Güncelleme:

Martin Linnes Kimdir ? Beşiktaş kadrosunu sağ bek oyuncusu Martin Linnes ile güçlendiriyor.

Devre arasında kadrosunu yabancı bir sağ bekle güçlendirme kararı alan Beşiktaş, Martin Linnes için geri sayıma geçti. Milliyet'in haberine göre Siyah-beyazlı yönetim, uzun süredir gündeminde yer alan 23 yaşındaki başarılı futbolcu ve kulübü Molde ile el sıkıştı.

Linnes transferinin daha önce zora girmesi nedeniyle Dinamo Zagreb'te top koşturan Portekizli Ivo Pinto'ya resmi teklifte bulunan Kartal, yeni gelişmeler üzerine transferde en başa döndü. Linnes ile çok önceden anlaşmasına rağmen, Molde yönetimi ile bonservis konusunda pürüz yaşayan siyah-beyazlılar bu sorunu da çözdü. Linnes'in bonservisi için Norveç kulübüyle 2.5 milyon euro karşılığında el sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, resmi imzaları atmak için artık gün saymaya başladı.

Martin Linnes'in, Molde yönetimi ile geçmiş alacakları konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve siyah-beyazlıların imza için bu problemin çözülmesini beklediği kaydedildi.

Beşiktaş, Linnes transferinde son dakikada problem çıkması ihtimaline karşılık Ivo Pinto ve Benfica'da forma giyen Pereira'yı yedekte tutmaya devam ediyor.

Martin Linnes Kimdir ?

Martin Linnes (d. 20 Eylül 1991, Kongsvinger), Sağ bek mevkinde oynayan Norveçli millî futbolcu. Molde'de forma giymektedir. Futbol kariyerine Sander kulübünün alt yapısında başlamıştır. Daha Sonra Kongsvinger kulübünün alt yapına geçmiştir. Profesyonel futbol kariyerine alt yapısında da forma giydiği Norveç'in Kongsvinger kulübünde başlamıştır. İlk sezonunda Norveç'in 1. ligi olan Tippeligaen de 15 maçta maçta görev almıştır. 3 de kupa maçında forma giyen Linnes ilk seoznunda 18 maçta Kongsvinger formasını giymiştir. Kongsvinger kulübündeki 2. sezonunda takımın bir alt ligi olan Adeccoligaen ligine düşmesi ile 2.ligde forma giymiştir. Kongsvinger'deki 2. sezonunda 26 Tippeligaen de maça çıkmış ve bu maçlarda 1 de gol atmıştır. 3 de kupa maçında görev alan Linnes toplam da 29 maçta forma giymiş 1 de gol atmıştır. Kongsvinger takımdaki performası ile dikkat çeken Linnes 2012 yılında Molde kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Martin Linnes Ivo Pinto Beşiktaş Norveç Gündem Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title