Haberler

Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü?

Güncelleme:

Ayvacık yangın son dakika haberleri merak ediliyor. Ayvacık yangın son durum nedir ve Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü gündeme geliyor. Türkiye havaların ısınmasıyla meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Ayvacık yangın son dakika ve Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü?

Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü? sorularına yanıt aranıyor. Hatay'ın Belen ilçesi, Mersin'in Mezitli ilçesi, Adana ve Çanakkale'de başlayan orman yangınları devam ediyor. Ayvacık yangın son dakika haberleri merak ediliyor. Ayvacık yangın son durum nedir ve Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü gündeme geliyor. Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü? Detaylar haberimizdedir…

AYVACIK YANGIN SON DAKİKA

Türkiye havaların ısınmasıyla meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Ekipler Mersin Gülnar'daki yangını kontrol altına alırken bu kez de Adana'da orman yangını başladı. Son durumu aktaran Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "Gülnar yangını kontrol altında. Hatay, Çanakkale, Adana ve Mersin-Mezitli'deki yangınları kontrol altına alma çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi. Çanakkale'de alevlerin sıçradığı Kemel Köyü ise tahliye edildi.

AYVACIK YANGIN SON DURUM NEDİR?

Çanakkale'de 17 saattir süren orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Kızılkeçili köyü yakınlarında dün saat 16.31'de başlayan yangına gün doğumuyla helikopter ve uçaklarla müdahale yoğunlaştı. Havadan 13 helikopter ve 5 uçak, karadan da 60 arazöz, 19 su ikmal aracı, dozerler ve çok sayıda destek ekibiyle alevler söndürülmeye çalışılıyor. Yangının çıkış nedeni de araştırılıyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili, Yukarı Okçular ve Kemel köyü civarında devam eden orman yangınına havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam etmektedir. Kemel köyünde yaşayan vatandaşlarımızın can güvenliği açısından evlerini boşaltmaları önem arz etmektedir. Vatandaşlarımız, valiliğimizce tahsis edilen tesislerde misafir edileceklerdir" ifadelerine yer verildi.

Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü?

Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü?

AYVACIK'TA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?

Hatay'ın Belen ilçesi, Mersin'in Mezitli ilçesi, Adana ve Çanakkale'de başlayan orman yangınları devam ediyor. Mersin-Gülnar yangını kontrol altına alınırken çok sayıda ekip alevleri kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalelerini sürdürüyor.

Ayvacık yangın SON DAKİKA! Ayvacık yangın son durum nedir? Ayvacık'ta çıkan yangın söndürüldü mü?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Türkiye Gündem Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title