Haberler

Annenin Sırrıdır Çocuk hangi günler? Annenin Sırrıdır Çocuk ne zaman, saat kaçta, hangi gün?

TV8'in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk yakında başlayacak. Dizinin başlamasına yakın izleyiciler, Annenin Sırrıdır Çocuk hangi günler? Annenin Sırrıdır Çocuk konusu ne, oyuncuları kimler? Annenin Sırrıdır Çocuk uyarlama mı? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi senaristi kimdir? merak etti. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk neyi anlatıyor? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncuları kimlerdir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

Annenin Sırrıdır Çocuk hangi günler, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk, NTC Medya imzalı, yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı, başrollerini Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Selin Yeninci'nin paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. Annenin Sırrıdır Çocuk konusu ne, oyuncuları kimler? Annenin Sırrıdır Çocuk uyarlama mı? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi senaristi kimdir?

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK HANGİ GÜN?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yakında TV8'de başladı. Dizi, her hafta Çarşamba günleri yayınlanmaktadır.

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK KONUSU NE?

"Üstünü örttüğümüz her şeyin altında kalırız."

"Ben Meryem... Köksüz... Yuvasız... Neden böyle olduğumu anlamanız için çocukluğumu bilmeniz gerek... Anlatmak çok zor ama... Sadece sevgisiz büyüdüğümü bilin şimdilik... Benim gibi masum, küçücük bir çocukken sevilmeyenler içlerindeki boşluğu doldurmak için yalan söylerler. Ta ki... O boşluğu dolduran gerçeğinizi bulana kadar. Benim için o gerçek annelik... Defne'yle yollarımızı kesiştiren de bu... Birkaç ay sonra çocuğumuzu kucağına alacak iki anneyiz biz... Bir araya gelişimiz kaderin sırlı oyunlarında gizli…"

ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK OYUNCULARI KİMLER?

İrem Helvacıoğlu - Defne

Selin Yeninci - Meryem

Engin Öztürk - Sadun

Olgun Toker - Çınar

Ahmet Varlı - Nuh

Sacide Taşaner - Sabriye

Demet Gül - Türkan

Selim Erdoğan - Reha

Birgül Ulusoy - Fidan

Mine Kılıç - Sedef

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Annenin Sırrıdır Çocuk Annenin Sırrıdır Çocuk İrem Helvacıoğlu Engin Öztürk Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title