Haberler

2023 KAİNAT (DÜNYA) GÜZELİ KİM OLDU, KAZANDI? 2023 Miss Universe birincisi, ikincisi, üçüncüsü kimdir?

Güncelleme:

El Salvador'un başkenti San Salvador'da düzenlenen Miss Universe 2023 yarışması sonuçlandı ve 'Kainat Güzeli' belirlendi. Peki, 2023 Kainat (dünya) Güzeli kim oldu, kazandi? 2023 Miss Universe birincisi, ikincisi, üçüncüsü kimdir? işte detaylar…

Miss Universe 2023 güzellik yarışmasının galibi Nikaragua'dan çıktı. Bu prestijli unvanı kazanarak ülkesini uluslararası platformda temsil etme hakkı kazanan Kainat Güzeli, taç takıldığı sırada gözyaşlarını tutamadı. Peki, 2023 Kainat (dünya) Güzeli kim oldu, kazandi? 2023 Miss Universe birincisi, ikincisi, üçüncüsü kimdir? işte detaylar…

2023 KAİNAT (DÜNYA) GÜZELİ KİM OLDU, KAZANDI?

El Salvador'un başkenti San Salvador'da düzenlenen Miss Universe 2023 yarışmasını Nikaragua'dan Sheynnis Palacios kazandı. 84 ülkenin ulusal güzellik yarışmalarının birincilerinin yarıştığı bu yılki Miss Universe'ün jürisinde model Halima Aden, "Queer Eye" yıldızı Carson Kressley, TikTok fenomeni Avani Gregg ve iki eski Miss Universe birincisi Trinidad & Tobago'dan Janelle Commissiong ve Fransa'dan Iris Mittenaere yer aldı.

2023 KAİNAT (DÜNYA) GÜZELİ KİM OLDU, KAZANDI? 2023 Miss Universe birincisi, ikincisi, üçüncüsü kimdir?

2023 MİSS UNİVERSE BİRİNCİSİ, İKİNCİSİ, ÜÇÜNCÜSÜ KİMDİR?

Kainat Güzeli seçilen Sheynnis Palacios'a tacını bir önceki yılın kazananı ABD'den R'Bonney Gabriel taktı. Tacı takan Sheynnis Palacios gözyaşlarını tutamadı.

Yarışmanın bu yılki birincisi Nikaragua'dan Sheynnis Palacios, ikincisi Tayland'dan Anntonia Porsild ve üçüncüsü Avustralya'dan Moraya Wilson oldu.

2023 KAİNAT (DÜNYA) GÜZELİ KİM OLDU, KAZANDI? 2023 Miss Universe birincisi, ikincisi, üçüncüsü kimdir?

MİSS UNİVERSE DÜNYA GÜZELİ NEYE GÖRE SEÇİLİYOR?

Miss Universe yarışması, katılımcılarda değerlendirilen çeşitli kriterlere dayanmaktadır. Ancak bu kriterler zaman içinde değişebilir. Genellikle Miss Universe yarışmasında değerlendirilen kriterler şunlardır:

Güzellik: Katılımcının genel fiziksel çekiciliği, yüz güzelliği, vücut proporsiyonları gibi özellikleri değerlendirilir.

Zeka ve Kültür: Katılımcının genel kültür düzeyi, eğitim seviyesi, genel kültür bilgisi değerlendirilir. Zeka ve konuşma yetenekleri de bu kriter altında değerlendirilebilir.

Kişisel Gelişim ve Yetenek: Katılımcının kişisel gelişimi, yetenekleri, sosyal sorumluluk projelerine katkıları gibi faktörler değerlendirilir.

Kostüm Gösterisi: Özel tasarlanmış kostümlerle yapılan defilede katılımcıların sahne performansları ve kostüm seçimleri değerlendirilir.

Plaj Güzellik Yarışması: Katılımcıların mayo/bikini giyerek sahne aldığı bölümde vücut güzellikleri, pozları ve sahne hakimiyetleri değerlendirilir.

Giyim Defilesi: Katılımcıların özel tasarım akşam elbiseleri ile yapılan defiledeki şıklıkları, zarafetleri ve sahne hakimiyetleri değerlendirilir.

Sonuç olarak, Miss Universe birincileri genellikle genel güzellik, zeka, kültür, kişisel gelişim ve sahne performansı gibi birçok kriteri bir arada başarıyla sergileyen katılımcılardan seçilir. Ancak bu kriterler yıldan yıla değişebilir ve organizasyonun belirlediği özel temalara göre şekillenebilir.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

El Salvador Dünya Gündem Magazin Yaşam Kültür Sanat Dünya Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title