Haberler

GS FB maç özeti - 28. Hafta Galatasaray Fenerbahçe Lig Tv maç özeti

GS FB maç özeti. Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özeti ve haftanın golleri. TT Arena'da oynanan dev derbinin maç özeti görüntüleri. GS FB maç özeti ve mücadelenin analizi bu adreste. Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özeti ve karşılaşma öncesi ve sonrası görüntüler için aşağıdaki bağlantıyı izleyin.

Galatasaray Fenerbahçe maçı özeti. 28. hafta lig tv maç özetleri.  Galatasaray Fenerbahçe maç özeti. 13 Nisan Çarşamba Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve ligde haftanın golleri. Derbi maçın özet görüntüleri ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de haftanın karşılaşmalarının maç özeti görüntüleri, tartışmalı pozisyonları ve birbirinden güzel golleri haberler.com'da.  

LİG TV GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ligin seyrini değiştirmesi açısından büyük bir öneme sahipti. Türkiye'nin gözünü çevirdiği derbinin maç özeti görüntüleri ve maç sonu röportajlarını yine bu adreste bulabilirsiniz. 

GS FB DERBİSİ MAÇ ÖNCESİ

Duayen gazeteci Şansal Büyüka, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Büyüka, Fenerbahçe'nin kaybetmesi durumunda şampiyonluğa veda edebileceğini söyledi.  Lig terazisinde denge, bir Beşiktaş’ın, bir Fenerbahçe’nin kefesine doğru geliyor. Artık kimse kimsenin alacağı sonuçları kestiremiyor.

Tam, “Her şey Kartal’ın elinde” dediğiniz anda Rıza Hoca’nın takımı çıkıyor, “Her şey Fenerbahçe’nin elinde” dendiği anda Aykut Kocaman’ın Konyaspor’u çıkıyor, ligin altını üstüne getiriyor. Geçen hafta ligin röntgenini çekin istedik, MR’da bile belli olmaz dediniz ve eklediniz: Fenerbahçe’nin iki maçı bazı şeyleri netleştirir.

Bunlardan biri sonuçlandı. Osmanlı maçında iyi oynamadı ama mücadele etti dediğiniz Fenerbahçe’nin futbolunda ne değişti de Torku Konyaspor karşısında bu sonuç geldi?

Spor yazarlığının “Başöğretmen”i, unutulmaz müdürümüz Namık Sevik, maçların oynanacağı gün yorum yaptırmaz, takımları olumlu ya da olumsuz etkileyecek haberlere izin vermezdi. Bu haklı duyarlılıktan şimdilerde eser kalmadı ama biz gene de Galatasaray  - Fenerbahçe maçının olduğu bir günde kelimeleri özenle seçip, cümleleri özenle kurmaya çalışalım.
Sevgili Bilal benim anlamadığım, Konya maçından sonra Pereira “Her şeyi yaptık” dedi. Anlamadım, nasıl her şeyi yaptı. Savunma yapamadı, orta alanı tutamadı, hızlı hücuma çıkamadı, şut atamadı, pozisyon bulamadı, baskı kuramadı. Pereira “Her şeyi yaptık” yerine “Hiçbir şey yapmadık” demeliydi. Ancak her türlü faturanın hocaya kesilmesine karşıyım. Hadi hoca, teknikte, taktikte, tertipte hata yaptı; takımın mücadele gücü, hırsı ne oldu? Kötü oynayabilirsin ama kötü mücadele edemezsin. Futbolcunun da oyunun gidişine bir tepkisi olur, bir reaksiyonu olur. Fenerbahçeli oyuncular Konya’ya sanki üç puana değil, etli ekmek yiyip dönmeye gitmişlerdi.

Fenerbahçe, yumuşak karnı olan Aykut Kocaman’dan darbe yedi. Yumuşak karnı diyorum, sarı-lacivertli camiada hâlâ birçok kişi Kocaman konusunda pozitif düşünce içerisinde...

Aykut Hoca’nın oyun anlayışını beğenmiyor olabilirsiniz. Ama kendi ifadesi ile “antrenör takımı yaratmakta” son derece başarılı... İşte son örnek Konyaspor ... Ayrıca unutulmasın; 3 Temmuz sürecinde başkan içeri girdiğinde, yöneticiler ışık hızıyla ortadan kaybolduğunda Aykut Kocaman bu takıma, hem başkanlık, hem hocalık yaptı. Aykut Hoca, düzgün ve karakterli duruşuyla bu ülkenin futbol aleminde saygıyı hak edenlerin başında geliyor.

Geldi çattı Galatasaray maçı... Cim-Bom’un hali meydanda; Fenerbahçe’nin de ortada... Bu ortamda TT Arena’dan ne çıkar?

Fenerbahçe kaybederse, bitime altı hafta kala  puan farkı 6’ya çıkar ki, bu bir anlamda Fenerbahçe’nin şampiyonluğa vedası olabilir. Fenerbahçe için beraberlik bile iyi sonuç değil... Galatasaray’ın “bir atımlık barutu” var. Belli ki onu da Fenerbahçe maçına saklıyor. Kazanırsa, kayıp yılda camiasına bir teselli verebilir. “Fenerbahçe’yi yenelim, şampiyon olmayalım “ anlayışını taşıyanları tatmin edebilir. İki taraf için de zor...

Fenerbahçe kaybederse, bitime altı hafta kala puan farkı 6’ya çıkar ki, bu bir anlamda Fenerbahçe’nin şampiyonluğa vedası olabilir. Fenerbahçe için beraberlik bile iyi sonuç değil...

Pereira’nın dışında oyuncuları da eleştiren Şansal Büyüka, “Fenerbahçeli futbolcular Konya’ya sanki üç puana değil, etli ekmek yiyip dönmeye gitmişlerdi” diye tenkit etti.

 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şansal Büyüka Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Gündem Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title