Haberler

TBMM'de gergin anlar: Özlem Zengin kürsüye yürüdü, AK Partililer Genel Kurul'u terk etti

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu'nda, bütçe görüşmeleri devam ederken AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında gerginlik çıktı. AK Partili vekiller, CHP'li vekilin konuştuğu sırada Genel Kurulu terk etti. Sözlü tartışmaların uzaması üzerine birleşime 15 dakika ara verildi. Yeniden Genel Kurula gelen ve aralarında AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in de olduğu AK Partili vekiller Meclis kürsüsünün önüne geçip protesto yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. AK Parti grubu Genel Kurulu terk ederken birleşime ise 15 dakika ara verildi. Aranın ardından Genel Kurula gelen ve aralarında AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in de olduğu çok sayıda vekil, kürsünün önüne geçerek protesto düzenledi.

TBMM Genel Kurulunda, 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri devam ediyor.

CHP adına kürsüye çıkan Muğla Milletvekili Gizem Özcan, yaptığı konuşmada kadın cinayetlerine değinerek, "İş cinayetlerinde 142 kadın hayatını kaybetti." ifadelerini kullandı. Özcan, ardından AK Parti grubuna dönüp "Tabii siz gülersiniz." dedi.

AK PARTİLİ VEKİLLER KÜRSÜYE KADAR YÜRÜYÜP PROTESTO YAPTILAR

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin de Özcan'ın yanlış konuştuğunu belirterek Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'dan müdahale etmesini istedi.Bunun üzerine AK Parti Grubu'ndan tepkiler ve alkış sesleri yükseldi. Genel Kurul'da sözlü tartışmalar ve bağrışmalar yaşandı. Sonrasında AK Parti grubu Genel Kurulu terk etti. Birleşime verilen 15 dakikalık aranın ardından AK Parti milletvekilleri kürsünün önüne geçerek protesto düzenledi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Tbmm Genel Kurulu Özlem Zengin AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (4)

Mustafa Acar:

Size yakışan siyaseti geri dönmemek üzere terk etmektir

232
32
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu chp'lilerin ağzındaki terane hep aynı bir türlü uslanmıyorlar da. Söylediklerini aslında kendileri yapıyor ama karşı tarafı suçlamayı çok iyi beceriyorlar yanar dönerler.

2
7
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bunların hangisi milleti temsil ediyor. Milleti de böyle birbirine kırdırıp ayrıştırmaktan başka birşey yapmıyorlar. Yazıklar olsun. Bir tane vekil kalp krizi geçiriyor a partili olsun c partili olsun. Arkasından Allah'ın gazabı vs yazık çok yazık benim vergimle aldığınız parayı hakedin lütfen

1
0
yanıtYanıtla
Gökmen Demir:

Vekiller kavga ederek ülke yönetmeye çalısıyorsa Vatandaşlar yine normal davranıyor Çünkü vekil sayısı normal nüfusun milyonda biri bile değil hepsi kavga ediyor Günlük Türkiye de yaşanan olaylar arasında vekil kavgaları kesin var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title