Haberler
Güncelleme:

TBMM'de gergin anlar: Özlem Zengin kürsüye yürüdü, AK Partililer Genel Kurul'u terk etti

TBMM Genel Kurulu'nda, bütçe görüşmeleri devam ederken AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında gerginlik çıktı. AK Partili vekiller, CHP'li vekilin konuştuğu sırada Genel Kurulu terk etti. Sözlü tartışmaların uzaması üzerine birleşime 15 dakika ara verildi. Yeniden Genel Kurula gelen ve aralarında AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in de olduğu AK Partili vekiller Meclis kürsüsünün önüne geçip protesto yaptı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Mustafa Acar:

Size yakışan siyaseti geri dönmemek üzere terk etmektir

232
32
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu chp'lilerin ağzındaki terane hep aynı bir türlü uslanmıyorlar da. Söylediklerini aslında kendileri yapıyor ama karşı tarafı suçlamayı çok iyi beceriyorlar yanar dönerler.

2
7
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Bunların hangisi milleti temsil ediyor. Milleti de böyle birbirine kırdırıp ayrıştırmaktan başka birşey yapmıyorlar. Yazıklar olsun. Bir tane vekil kalp krizi geçiriyor a partili olsun c partili olsun. Arkasından Allah'ın gazabı vs yazık çok yazık benim vergimle aldığınız parayı hakedin lütfen

1
0
yanıtYanıtla
Gökmen Demir:

Vekiller kavga ederek ülke yönetmeye çalısıyorsa Vatandaşlar yine normal davranıyor Çünkü vekil sayısı normal nüfusun milyonda biri bile değil hepsi kavga ediyor Günlük Türkiye de yaşanan olaylar arasında vekil kavgaları kesin var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title