Haberler

TBMM Başkanı Kahraman: "Büyük Başın Derdi Büyük Olur"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye’nin sıkıntılı günler yaşadığını belirterek, "Büyük başın derdi büyük olur" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye'nin sıkıntılı günler yaşadığını belirterek, "Büyük başın derdi büyük olur" dedi.

ASFA İnşaat Firması sahibi Ali Fuat Çerçer'in oğlunun düğün törenine katılmak üzere dün akşam uçakla Adana'ya gelen Kahraman, bugün de Birlik Vakfı Adana Şubesi'nin verdiği kahvaltıya katıldı. Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Naci Kazan yaptığı konuşmada, Kahraman'ın hayatını ve Türkiye için yaptıklarını duygusal bir biçimde anlattı. Kazan, daha sonra konuşmasını yapmak üzere Kahraman'ı davet etti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman burada yaptığı konuşmada, "Siyasetin sahasına girdiğimizde konuşmalar biraz dalgalı oluyor. Hele günümüzde oraya hiç girmeyelim" diye konuştu.

Türkiye'nin sıkıntılı günler yaşadığına dikkat çeken Kahraman, "Bunu her zaman söyleriz. Türkiye tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Zor günler hep devam etti. Niye? Türkiye güçlü bir ortak, büyük başın derdi büyük olur. Ancak biz her sıkıntının üzerinden gelmeye alışmış ve başarmış bir milletiz. Bu sıkıntılardan birisi de dışarısı yetmiyormuş gibi, içeride de gelişmemizi önlemek isteyen odakların mevcudiyetidir" dedi.

Kahraman'ın katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar ve Tamer Dağlı, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve çok sayıda iş adamı ve AK Parti'li eski ve yeni yönetici katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Kahraman Mustafa Büyük Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title